Nevjerojatna priča

Jedan od najpoznatijih glazbenika ovih prostora priznao: "Moj kokain se fakturirao kao cvijeće i slatkiši"

Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +0 Goran Bregović (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Goran Bregović otkrio je neke dosad nepoznate detalje iz svoje prošlosti i priznao kako je imao velikih problema s konzumiranjem droge.

Slavni glazbenik i član jedne od najpopularnijih grupa ovih prostora znane kao Bijelo dugme, Goran Bregović nikada nije skrivao kako se tijekom života našao pred brojnim iskušenjima.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Profimedia) Tako mlada, a tako izmučena Turoban život slavne slatkice koja je od Disney zvijezde došla do klinika za odvikavanje od kokaina

Tako je nekoliko puta javno priznao kako je imao velikih problema s konzumiranjem droge i opojnih sredstava, ali sada je otkrio i neke dosad nepoznate detalje, poprilično nevjerojatne detalje.

"Kad je privatnik kupio diskografsku kuću "Jugoton", koja je izdavala albume Bijelog dugmeta, onda su odjednom ušli u knjige i pronašli u računima Bijelog dugmeta iz Londona velike svote uvedene pod nazivom "flowers and sweets". Moj kokain se fakturirao u "Jugotonu" kao cvijeće i slatkiši", priznao je Goran u razgovoru za Nedjeljnik.

Prvi susret s drogom imao je sa samo 18 godina i to u susjednoj Italiji.

"Imao sam problem s drogom već s 18 godina. Majka je to primijetila i morao sam joj obećati da više neću svirati", prenosi Blic izjavu glazbenika, čiji su najveći hitovi nastali pod utjecajem opojnih sredstava.

NIje on jedini član Bijelog dugmeta koji nije izdržao teret slave. Pokojni bubnjar Goran Ipe Ivandić bio je čak i uhićen zbog preprodaje zabranjenih supstanci.

"Ipe je stvarno stavio drogu i bubnjeve, i to, ni manje ni više, nego tri kile. To suđenje je bilo pretjerano, vjerojatno u želji da preko jadnog Ipeta preodgoje milijune ostalih. Iz svega Ipe je izašao kao velika žrtva, nakon čega se nikad nije oporavio. Ova afera s drogom mi je najteže pala, zato što je netko pao kao osobna žrtva. Ostale afere bile su obične, zabavne", priznao je Goran.

Danas kao odrasli čovjek, Goran je svjestan svojih pogrešaka iz mladosti.

"Droga nije dobra i to treba govoriti. Nikom nije dobro donijela. Previše je štete, a malo zabave. Ima manje štetnih, a boljih zabava", zaključio je slavni roker.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Koncert Mladena Grdovića (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Koncert Mladena Grdovića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 inMagazin Izgladio odnose s Torcidom no sa situacijom u Hajduku nije zadovoljan: ''Nedostaje pravo poštenje i pravi ljudi"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Dom Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez (Foto: Instagram) Dom Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +6 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Božić je već stigao u dom slavnog nogometaša: Evo kako je lijepa Georgina ukrasila luksuznu vilu u Torinu

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) +3 Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nova hrvatska zvijezda slamat će srca glasom, ali i činjenicom da je trenutno sretno zaljubljen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene