bezobrazno zgodan

Maju Šuput je raspametio ubojitim trbušnjacima i plavim okicama, a njegove seksi fotke s Instagrama nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +0 Oleg Tatarynov Galerija

Oleg Tatarynov vraća se na pozornicu "Supertalenta", a uoči nastupa u polufinalu prekopali smo mu Instagram i izdvojili njegove najseksi fotke.

Zgodni Ukrajinac Oleg Tatarynov jedan je od polufinalista "Supertalenta" kojeg ćemo imati priliku gledati u desetoj emisiji showa.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Oleg Tatarynov Ovo morate pogledati! Šuput vrištala zbog prezgodnog ''rođaka'' koji se okupao pred kamerama: ''Pa daj me nemoj, najseksi nastup koji sam vidjela!''

Na audicijskom nastupu pokazao je nevjerojatan talent i snagu, a mnoge je raspametio i čim je išetao na pozornicu, među ostalima i članicu žirija Maju Šuput koju je posebno zabavila činjenica da se preziva isto kao i njezin muž Nenad Tatarinov.

Osim akrobatskih trikova u zraku, koji su njegova specijalnost, za polufinalni nastup Oleg priprema iznenađenje za koje poručuje: "Pripremite svoje kabanice".

32-godišnji Oleg je Ukrajinac sa španjolskom adresom koji se bavi akrobatskim plesom na šipci. Svaki njegov nastup novo je suočavanje s opasnošću, a u to se uvjerio na vlastitoj koži nakon što je u prošlosti pretrpio teške tjelesne ozlijede prilikom pada sa 6 metara visine. Iako je strah sastavni dio njegovih nastupa, energija publike pomaže mu u tome da zaboravi na svoje strahove i da uživa na pozornici.

Akrobacijama se počeo baviti prije pet godina i vježba dva do tri sata svaki dan. Ovo mu nije prvi put u "Supertalentu" i već se natjecao u španjolskoj i talijanskoj inačici showa, koje su mu donijele i veliku popularnost na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

Na Instagramu ga trenutno prati više od 90 tisuća ljudi, a radi i kao model za donje rublje i kupaće, pa sa svojim pratiteljima redovito dijeli golišave fotke na kojima je u prvom planu njegov isklesani torzo. Najbolje fotke s Olegova Instagrama pogledajte u našoj galeriji.

Inače, u prošloj polufinalnoj epizodi mladi vokal Josipa Šušnjare, cirkuski virtuoz Emilio Alcantara i trbušna plesačica Azra Grljević ugrijali su pozornicu "Supertalenta" do usijanja i probili led postavši prvi finalisti. Novih devet ovotjednih polufinalista pokazat će svu raskoš svog talenta, no samo tri najbolja proći će u finale i nastaviti borbu za veliku pobjedu, a odabrat će ih uvijek dobro raspoložen žiri kojim će ovoga puta predsjedati Janko.

Show "Supertalent" gledajte u nedjelju u večernjem programu Nove TV.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastacia (Foto: Profimedia) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Getty Images) Anastacia (Foto: Profimedia) +4 Anastacia (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bila je na vrhuncu slave kada se preko noći svega što je postigla morala odreći: "Mislila sam da ću umrijeti"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Predrag Žmire - 1 Robert Predrag Žmire - 7 Robert Predrag Žmire Robert Predrag Žmire - 3 +5 Robert Predrag Žmire - 4 Celebrity Prije 10 godina je zamalo pobijedio u MasterChefu, no presudila mu je sitnica: "Nešto što košta 5-6 kuna, mene je koštalo 200 tisuća"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene