''Spuštamo rampu''

Omiljena ekipa serije ''Na granici'' falit će baš svima: "Kada ne želiš da bude gotovo, ali je stvarno kraj"

Petar Puškarić (Foto: Instagram) Petar Puškarić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Puškarić (Foto: Instagram) Petar Puškarić (Foto: Instagram) Martina Stjepanović, Dino Rogić (FOTO: Dnevnik.hr) Martina Stjepanović, Dino Rogić (FOTO: Dnevnik.hr) Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Dino Rogić, Lucia Glavich, Nadia Cvitanović, Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) +0 Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) Galerija

Glumci serije "Na granici" na društvenim mrežama oprostili su se od svojih likova kojima su osvojili brojna srca gledatelja.

Najpopularnija domaća serija "Na granici" u srijedu je stigla do svoje finalne epizode i završetka emitiranja, što je rastužilo njezine brojne gledatelje, a nije bilo svejedno ni glumcima koji su u njoj utjelovili svima drage uloge.

Pogledaj i ovo Ekipa serije na Granici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Oproštaj! Tužni jer je došao kraj: Završile su zgode i nezgode omiljenih likova u najpoznatijem televizijskom selu

Neki su se od njih na društvenim mrežama još jednom na svoj način oprostili od svojih likova.

Tako je Nadia Cvitanović na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju scene s vjenčanja njezina lika Petra Masle i Marka Lasića, kojeg je utjelovio glumac Filip Juričić.

"Ajde, fala bogu više i mene ste smorili. Fin - The End. Hvala svima koji su gledali, puno ljubavi šaljem kolegama i ekipi", napisala je Nadia uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Cvitanovic (@nadcvitan) on

Od serije i svog lika oprostio se i Petar Puškarić, koji ne krije koliko će mu nedostajati ekipa.

"Kada ne želiš da bude gotovo, ali je stvarno gotovo", napisao je Petar na Instagramu.

"Ljudi, bilo je zabavno! Hvala vam što se bili s nama skoro svaku večer! Sad spuštamo rampu", napisao je Fabijan Pavao Medvešek, kojeg znamo i kao fra Božu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr) on

Martina Stjepanović, koja je glumila Mirelu Masle, objavila je fotografije sebe i kolegica u vjenčanicama u kojima smo ih kao mladenke gledali kroz seriju.

Sudeći prema brojnim komentarima i porukama koje su dobili od obožavatelja, gledateljima će i više nego nedostajati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene