atraktivni par

Ljubila je 16 godina starijeg miljenika žena pa prešla na zgodnog vršnjaka: Javnost prati baš svaki njihov korak

Ozcan Deniz (Foto: Instagram) Ozcan Deniz (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ozcan Deniz (Foto: Instagram) +0 Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Galerija

Fahriye Evcen i Burak Özçivit u braku su od 2017., a prošle godine dobili su sina Karana. Prije Buraka glumica je ljubila kolegu Özcana Deniza.

Glumački par Fahriye Evcen (34) i Burak Özçivit (35) osvojili su domaću publiku u turskim sapunicama koje su posljednjih godina jako popularne, a upravo su se na setu i zaljubili. 

Pogledaj i ovo Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Nastala prava panika Je li sve u redu? Burak prekinuo odmor zbog trudne supruge, Fahriye završila u bolnici

Fahriye i Burak ovih dana privlače pozornost svojim ljetovanjem u Bodrumu. Naime, supružnici uživaju na odmoru u vili, koju su prošle godine kupili za nešto manje od šest milijuna kuna, a pritom turska javnost prati svaki njihov korak. 

Kako pišu tamošnji mediji, s Fahriye i Burakom njihov je jednogodišnji sin Karan, ali i glumčeve majka i sestra. Par cijelo vrijeme prate paparazzi, a u jednom trenutku uhvatili su ih sa sinom pokraj bazena. Evcen i Özçivit tada su mahnuli fotografima te se potom otišli kupati sa sinom. 

Turski mediji raspisali su se i o luksuznim automobilima u kojima su supružnici stigli u svoju vilu. Naime, riječ je o džipovima Porsche i VIP kombijima, a kako tvrde, Fahriye i Burak kupili su i čamac za ribolov te sa sobom na odmor poveli šest zaposlenika, među kojima su dvoje pomoćnika, vrtlar, dadilja i vozač. 

Nakon što su par uslikali paparazzi, glumica je objavila fotografiju sa sinom Karanom na Instagramu. "Izgledajmo oštroumno kao tvoj tata", napisala je Fahriye u opisu slike koju je u kratkom vremenu lajkalo više od dva milijuna ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babası gibi keskin bakışlım.. 😍

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Inače, Burak se proslavio u sapunici "Sulejman Veličanstven" kao vojskovođa Bali-beg te su žene poludjele za njim. Fahriye je osvojila domaću publiku u seriji "Kad lišće pada", a muža je upoznala na snimanju sapunice "Ptica pjevica".  

Ubrzo su se zaljubili i kasnije su snimili film "Ljubav nalikuje tebi" te je tada javnost saznala da su u vezi. "Među nama se razvila strast čim smo se upoznali, bila je to neka posebna energija. Nakon što smo snimili i film zajedno naša je veza postala čvršća i dublja", objasnio je svojedobno Burak. 

Vjenčali su se 2017. u Istanbulu nakon četiri godine veze, a prošle godine dobili su sina Karana. Evcen se osim glumom bavi i manekenstvom i bila je zaštitno lice brenda L'Oreal te je uvrštena na popis najljepših žena svijeta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gercekten haberim yokken ve de uzaklara dalmisken..kafamdan geçenler bana kalsın;)#foto #by @sanemarslanturk

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Glumica se rodila u Njemačkoj i vratila se u Tursku kad je dobila ponudu za film. Poznata je i po vezi s još jednim turskim glumcem koji je osvojio žene diljem svijeta, a riječ je o Özcanu Denizu (48). Fahriye i Özcan, koji se proslavio u seriji "Sudbina", bili su skupa pet godina. 

Zanimljivo je da glumicu i njezina muža Buraka nazivaju turskom Brangelinom i privlače veliku pozornost javnosti. Njega na Instagramu prati 15,2 milijuna ljudi, dok Fahriye ima 10,8 milijuna pratitelja. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene