Vratio se na scenu

Naš glumac progovorio o borbi s teškom bolesti zbog koje je spao na samo 35 kila: "Najgore je prošlo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nenad Cvetko progovorio je o borbi s karcinomom koji mu je dijagnosticiran prošle godine, a u međuvremenu je odradio 35 zračenja i tri kemoterapije.

Domaći glumac Nenad Cvetko (51) krajem prošle godine otkrio je da mu je dijagnosticiran karcinom, zbog čega se morao povući sa scene.

Pogledaj i ovo Nenad Cvetko "Nedostajat ćeš nam" Poznat datum i mjesto posljednjeg ispraćaja svima dragog glumca Nenada Cvetka, prijatelji mu posvetili objavu koja nikog nije ostavila ravnodušnim

Sada je o svojoj borbi s teškom bolesti progovorio za 24 sata te je otkrio da mu se stanje poboljšalo jer su mu pogodili terapiju.

"Najgore je prošlo. Svi smo očekivali još koju operaciju, ali do nje zbog terapije nije došlo. Liječnički konzilij, u kojem je bio i patolog, zaključio je da operacija nije potrebna", ispričao je Cvetko, koji smatra kako je to dobar znak.

Iza njega su 35 zračenja i tri kemoterapije kroz koje je prošao sa samo jednim danom odmora i zbog svega je bio spao na 35 kilograma, a zračenje mu je spalilo i usnu šupljinu.

"I zubi su još truli. Jednostavno, nisam mogao jesti. Ali sam izdržao cijeli proces", naglasio je glumac, koji se već lagano vratio na scenu. Istaknuo je i kako mu je glavna motivacija za borbu bio sin Petar Samuel.

Podsjetimo, Cvetko je prošlo ljeto slučajno napipao kvržicu na vratu, a u jednom je trenutku na Brijunima ostao bez glasa. Na kontrolu je otišao odmah, a u rujnu je saznao strašnu dijagnozu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene