''Ne bih ništa govorio''

Legendarni glumac Mustafa Nadarević, koji se bori sa zloćudnom bolešću, opet završio u bolnici

Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević +0 Mustafa Nadarević Galerija

Mustafa Nadarević odigrao je brojne zapažene uloge, a posljednjih godina gledatelje nasmijava likom Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

Legendarni glumac Mustafa Nadarević (77) ponovno je završio u bolnici, a to je otkrio za Avaz kada su ga kontaktirali zbog intervjua. "U bolnici sam, ne bih sada ni o čemu govorio", rekao je Nadarević novinarima.

Pogledaj i ovo Mustafa Nadarević - 6 Dirljivo sjećanje Mustafa Nadarević u nasljeđe nam je ostavio nezaboravne uloge koje su mu donijele status istinske zvijezde, a ovako ga se sjećaju kolege!

Slavni je glumac početkom ove godine objavio kako mu je dijagnosticirana zloćudna bolest pluća, a svako malo je zbog komplikacija u bolnici. Početkom kolovoza ove godine rekao je kako je kod kuće u Zagrebu, a osjećao se bolje.

Mustafa Nadarević odigrao je brojne zapažene uloge, a posljednjih godina gledatelje je nasmijavao likom Izeta Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan". Glumac je još ožujku u Sarajevu snimao nove epizode "Lud, zbunjen, normalan", no snimanje je bilo prekinuto na neko vrijeme zbog pandemije koronavirusa.

I svoj 77. rođendan legendarni glumac proslavio je u bolnici, no brojne njegove kolege vjeruju da će se oporaviti, a svi su optimistični, uključujući i Nadarevića.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes (Foto: Profimedia) +7 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Celebrity Bio je zaručen i trebao pred oltar, a onda su svijet obišle ove fotografije pa je djevojku ostavio preko poruke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene