Ne gubi vrijeme

Tjedan dana od prekida veze okorjeli neženja uhvaćen u strastvenom poljupcu s nepoznatom brinetom

Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +0 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Galerija

Gerard Butler snimljen je kako ljubi nepoznatu ljepoticu.

Okorjeli holivudski zavodnik i neženja Gerard Butler očito ne trati vrijeme nakon ponovnog prekida s poduzetnicom i bivšom manekenkom Morgan Brown, čemu svjedoče fotografije na kojima je snimljen kako ljubi tamnokosu misterioznu ženu.

Pogledaj i ovo Gerard Butler (Foto: Profimedia) Viđali ga i s drugim ženama Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

Točnije, 49-godišnji glumac nije mogao skinuti ruke s lijepe brinete i prestati ju ljubiti nakon večere u jednom losanđeleskom restoranu, i to samo tjedan dana nakon što je prekinuo s Morganom.

Par je snimljen u strastvenom razmjenjivanju nježnosti na ulici pa možemo zaključiti da je večernji izlazak protekao i više nego dobro.

Gerard je s Morgan Brown hodao dvije godine prije prvog prekida 2016. godine, nakon čega su prekidali još nekoliko puta. Prije dva mjeseca pojavili su se zajedno na premijeri filma "Angel Has Fallen" u Los Angelesu zaljubljeni kao prvog dana.

Par se čitavo vrijeme smijao, grlio te čak izmjenjivao poljupce, pa se činilo kako je među njima sve u najboljem redu.

No kad god bi prekidali i radili stanke, šuškalo se da je to zato što se glumac nikako ne želi skrasiti. "Gerard ju doista voli, no nije spreman obvezati se. Nekad su između njih stali posao i obveze, no uglavnom se sve vrti oko toga da se on ne želi vjenčati", otkrio je izvor blizak paru.

Sudeći prema najnovijim paparazzi fotografijama, čini se da je njihova priča ponovno završena, a je li ovog puta zauvijek, saznat ćemo vrlo brzo.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 10 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 8 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 9 +6 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 1 Celebrity Saznajte sve o ženi koja je zaludjela Hrvatsku, a za sve su krive mandarine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene