Dvina Meler iznenadila je u ožujku 2018. viješću da su ona i dugogodišnji partner Darko Dovedan dobili sina Tristana.

Galerija Dvina Meler (Foto: PIXSELL) - 1 +0 Dvina Meler (Foto: PIXSELL) - 2

Dvina Meler (43) nekada je plijenila pažnju svojim sportskim uspjesima, manekenskom karijerom i avanturističkim putovanjima. 

Bivša karatistica se posljednjih godina povukla iz javnosti, a u ožujku 2018. je objavila na Facebooku da je rodila sinčića Tristana. Dječaka je dobila u dugogodišnjoj vezi s Darkom Dovedanom. "Najponosnija mama na svijetu", napisala je tada Dvina i iznenadila sretnom viješću. Nije se puno promijenila, kada je riječ o njezinom izgledu, s obzirom na fotografije koje su snimljene 2005.

Inače, Meler je poznata hrvatska manekenka i Miss Sporta Hrvatske i Europe iz 1998. godine. Tijekom svoje sportske karijere osvojila je nekoliko zlatnih odličja u karateu. 

Dvina je 2008. sudjelovala u poznatom showu "Farma" i bila je na korak do pobjede, no nju je odnio pjevač Rafael Dropulić. Bivša manekenka je poznata po svom avanturističkom duhu i tome što je proputovala brojne zemlje. 

Dvina je 2016. pokrenula Udrugu za promicanje kulture, kulturnih programa i prijateljstava među zemljama imena Kairos. Tada je rekla da joj je cilj proputovati sve države svijeta. 

"Dosad sam bila u 161, a ukupno ih ima oko 200", ispričala je. Istaknula je da se više ne vidi u svijetu manekenstva. Dodala je tada i da želi postati majka i da će kada se to dogodi smanjiti putovanja, a to joj se dvije godine kasnije i ostvarilo. 

Dvina na svom Facebook profilu često dijeli fotografije s putovanja. 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju