Morate ih pogledati

Oni su apsolutno iznenađenje: nadmašili sva očekivanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Evo koji su hollywoodski uradci nadmašili sva očekivanja publike i postali apsolutni ljetni hitovi.

Iako struka nije polagala velike nade u njih, ovi filmovi ipak su se ušuljali u srca publike i premašili sva očekivanja.

Pogledaj i ovo showbuzz turbulentan brak Ljepoticu bujnih oblina muž je prevario dok je bila trudna, godinu dana nakon njihovog vjenčanja i javno joj se ispričao

'The Great Gatsby', 'The Heat', 'We're the miller's', 'Instructions Not Included', 'Kevin Hart', 'Let Me Explain'  postali su apsolutni hitovi koji su oduševili publiku i postigli enormnu zaradu.

>>Jesu li pretjerale? Kritiziraju slavne glumice zbog STRIPTIZA!

Ovaj film gotovo su svi osudili na propast, no 'The Great Gatsby' dokazao je kritici da nije bila u pravu. Publika je objeručke prihvatila filmsku adaptaciju istoimenog romana F. Scotta Fitzgeralda, a Veliki Gatsby donio je zaradu od fascinantnih 348.8 milijuna dolara.

Komedija koja je digla mnogo prašine zbog scena striptiza Jennifer Aniston, 'We are the Miller's' nasmijala je publiku do suza.

Nekonvencionalna obitelj Miller spremna je na put za vikend prepun neočekivanih događaja. Njihove smiješne zgode osigurale su filmu zaradu od čak 202.8 milijuna$.


Film 'The Heat' govori o policijskom tandemu koji se na početku radnje ne slaže baš najbolje, ali na kraju njihova netrpeljivost preratsa u divno prijateljstvo.

U glavnim ulogama pojavljuju  se Sandra Bulock i Mellissa McCarthy koje su publiku osvojile nizom urnebesnih scena i donijele dobit od 220.5 milijuna dolara.


Druga po redu komedija američkog komičara i glumcas, Kevina Harta, definitivno je jedan od najvećih iznenađenja ovog ljeta.

Urnebesno smiješan 'Kevin Hart: Let Me Explain', trenutno je četvrti film na ljestvici filmova koji su se brzinom munje osvojili tržište, odmah ispred 'Live: Reutendant' Martina Lawrenca iz 2002. godine.  Ostvario je svjetsku zaradu od 32.2 milijuna dolara.

'Instructions Not Included' meksičko je iznenađenje koje vam donosi toplu obiteljsku priču popraćenu nizom smiješnih zgoda i nezgoda samohranog oca i njegove preslatke kćerkice.

Već  u premijernom vikendu, zaradili su oko 7.8 milijuna dolara, nakon čega ih je prihvatila i publika diljem svijeta te im osigurala dobit od 28.3 milijuna dolara.

Jeste gledali neki od njih? Koji vam je najdraži?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene