Nominiran za Oscara

Film 'Snajperist' u prvom vikendu otvaranja pogledalo skoro 13 tisuća gledatelja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film SNAJPERIST snimljen je prema autobiografiji Chrisa Kylea koja je čak trinaest tjedana provela na prvom mjestu liste bestselera The New York Ti-mesa, a u hrvatskim kinima možete ga pogledati od 29. siječnja u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Nakon senzacionalnog američkog otvaranja, 6 nominacija za Oscara te fantastičnog rezultata na kinoblagajnama tijekom Superbowl vikenda (u trećem tjednu prikazivanja SNAJPERIST je zaradio preko 31, 8 milijuna dolara i postavio novi rekord), film Clinta Eastwooda o najuspješnijem strijelcu u povijesti marinaca može se pohvaliti i sjajnim rezultatom u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Imao nadimak 'Legenda' VIDEO Preživio je 4 služenja u Iraku, a živio je prema jednostavnom kodeksu!

ANKETA Stvarni ili izmišljeni likovi - koji ipak zaslužuje glavnu nagradu?

Sa 12 947 gledatelja SNAJPERIST je ostvario najbolje otvaranje od svih filmova pod redateljskom palicom nekadašnjeg glumaca u domaćim kinima te nastavlja suvereno vladati kinodvoranama gdjegod se pojavi.

U SNAJPERISTU Bradley Cooper tumači Chrisa Kylea strijelca iznimne preciznosti koja ga je proslavila na bojištu. No on je mnogo više od toga. Kao pripadnik Mornaričkih tuljana Kyle je poslan u Irak s jednom misijom, a to je štititi svoju braću po oružju. Njegova preciznost spašava brojne živote, a priče o njegovim akcijama donijele su mu nadimak Legenda što ne prolazi nezamijećeno kod neprijatelja koji ucjenjuje njegovu glavu. Uz sve to, on vodi i privatnu bitku nastojeći biti dobar otac i suprug mada se nalazi na drugom kraju svijeta. Nakon brojnih misija vraća se kući supruzi Tayi (Sienna Miller) i djeci, ali sve više osjeća kao da je bojište njegov dom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene