Totalno poseban duo

Njezin sićušni kostim samo je naglasio talent, a evo tko je djevojka kojoj je sin naše glumačke legende posvetio ples!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović i Paula Jeričević - 1 Filip Vidović i Paula Jeričević - 2 Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Filip Vidović i Paula Jeričević - 4 Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović +2 Filip Vidović Galerija

Filip Vidović i Paula Jeričević u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su mambo, a on je nastup posvetio svojoj zaručnici Nataši Pavičević.

Naš mladi glumac Filip Vidović i njegova mentorica Paula Jeričević u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su mambo i ponovno oduševili žiri, koji ih je nagradio s 31 bodom.

Pogledaj i ovo Filip Vidović, Paula Jeričević Sin glumačkog para Zbog Filipova pokojnog oca pred kamerama su tekle suze, a sada je sve raznježila njegova majka: "Moja zvijezda jedina"

Larisu Lipovac su digli na noge i uz njih je zaplesala, a Franki Batelić je to bila sjajna i predivna plesna priča te je pohvalila lakoću u pokretu

"Ti prodaješ sve, ali moraš skuplje", slikovito je Igor Barberić poručio Filipu da treba biti još uvjerljiviji, dok je Marko Ciboci komentirao da je nastup bio odličan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paula Jericevic (@paula_jericevic)

Prezgodna Paula svojim minijaturnim kostimom nikoga nije ostavila ravnodušnim, dok je romantični Filip nastup posvetio svojoj voljenoj zaručnici Nataši Pavičević, koja mu je najveća podrška, a zanimljivo je da ih je spojio upravo ples.

"Spojio nas je baš ples, konkretnije - salsa. Upoznali smo se na jednom plesnjaku. Ukratko, mogu reći da mi je ples zaista promijenio život nabolje u svakom pogledu, a pogotovo zato što sam zbog njega upoznao Natašu. Sigurno ne bih danas bio tu gdje jesam bez njene podrške. I siguran sam da će mi i u ovom showu upravo ona biti najveći oslonac i najveća podrška. Jednako je uzbuđena oko svega kao ja, a veliki je plus što razumije taj svijet i nije joj teško slušati me kad danima bez prestanka pričam o koracima i okretima koji me muče", ispričao je Filip za DNEVNIK.HR.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Vidović (@vidovic.f)

Zbog Filipa su u prvoj emisiji showa pale i prve suze.

"Rasplakali ste me. Ne želim biti patetična, ali stvarno ste me dirnuli, vaš ples je savršen, ja sam stvarno oduševljena. Otac te sigurno gleda od gore. Kako je Ivica naš dragi rekao - samo polako", poručila je Larisa, koja se sjetila njegova pokojnog oca, naše glumačke legende Ivice Vidovića. Suze nisu mogli suspregnuti ni Filip i Paula, a moglo se primijetiti da je zaplakala i publika.

Filip je uoči showa otkrio i koji mu je zlatni savjet dao otac.

"Dok sam pripremao jedan ispit na Akademiji, nisam se baš dobro osjećao prilikom izvođenja. Znao sam da nešto ne funkcionira, ali nisam znao ni što, ni kako, ni zašto. Sjećam se da mi je u jednom trenutku tata rekao "Samo polako". I to je bilo baš ono što sam tada trebao. Usporiti. To je tako jednostavan, a koristan savjet koji otada pokušavam primijeniti na sve", kazao nam je glumac.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica Žuvela i Alan Walme - 3 Domenica Žuvela i Alan Walme - 2 Domenica Žuvela i Alan Walme - 1 +16 Domenica Celebrity Domenica je u malenom kompletiću sve očarala toliko da je i Franka komentirala da je prezgodna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene