Neprepoznatljiv!

Naš glumac konačno dobio priznanje: ''Tvoje muško tijelo u ženskoj haljini prvi put izgleda OK''

TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Adele TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Adele Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Adele Galerija

Fabijan Pavao Medvešek bio je neprepoznatljiv kao pjevačica Adele u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a na izvrsnoj transformaciji žiri mu je mogao samo čestitati.

U 14. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" našeg popularnog glumca Fabijana Pavla Medvešeka nije bilo nimalo lako prepoznati, za što je bila zaslužna transformacija u slavnu britansku pjevačicu Adele.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP ulovile su je kamere Pogledajte reakciju mame našeg plesača kad su mu poručili da ovakav sliči na nju: "Lipa si!"

Fabijan briljira iz emisije u emisiju, a gledatelji pred malim ekranima željno iščekuju njegove nove uloge i nastupe, baš kao i žiri u studiju. Tako je bilo i prošle nedjelje s Adele.

"Stvarno si nam priuštio jednu magičnu atmosferu, tim prekrasnim, snažnim glasom", poručila mu je Indira Levak.

"Reći ću samo dvije riječi, bravo majstore! Jako teška pjesma, ta pjesma je bila samo djelić tvog umijeća", zaključio je Goran Navojec, a Nives se složila s njim i rekla mu da je sjajan.

"Savršen si, izgledaš kao Adele, prvi put ovo tvoje muško tijelo u ženskoj haljini izgleda ok", priznao je Igor Mešin.

Fabijan je na Instagramu objavio i trenutak skidanja Adeline maske i razveselio svoje obožavatelje viješću da će na toj društvenoj mreži dijeliti neke mu od najdražih nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

"Bližimo se kraju i podijelit ću na IGTV-u s vama neke od nastupa koji su mi najviše značili, a u opis svakog ću napisati neku od zanimljivosti vezane uz taj nastup. Hvala vam na podršci i svim prekrasnim komentarima", napisao je Fabijan uz objavljenu fotografiju.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene