Svi su iznimno ponosni!

Evo što njegova razrednica i sugrađani kažu o Baby Lasagni poslije trijumfa na Dori: ''Lijepo je odgojen, oduvijek je zaljubljen u glazbu...''

Ivana Medanović Ivana Medanović Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Medanović Alen Hodović Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna, Dora 2024 +19 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Galerija

Hrvatsku trese lazanja groznica. Istarski glazbenik Baby Lazanja od rezerve je postao senzacija, i bez puno muke pobijedio na Dori. Njegovi sugrađani i razrednica sada su za Dnevnik Nove TV otkrili prve reakcije.

Baby Lasagna i njegova ''Rim Tim Tagi Dim'' predstavljat će Lijepu našu na Euroviziji u svibnju u švedskom Malmöu. Njegova pobjeda glavna je tema danas u cijeloj Hrvatskoj, a osobito su ponosni u njegovom gradu Umagu.

''Lipo je odgojen, pristojan, a opet suvremen dečko, šta nije? Baš je prava stvar! Baš sam jučer bila sretna nakon dugo vrimena'', kaže sugrađanka Jasna.

''Stvarno smo iznenađeni, ugodno i lijepo je i sretno i veselo i onda smo morali nešto i popit, bome se nazdravilo'', govori Damjan.

''Dvije poruke sam dobio od njega, to je ta slava već me počeo otpisivat'', rekao je kroz smijeh njegov prijatelj Alen Hodović.

Iako je Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić, široj javnosti postao poznat tek nakon ovogodišnje Dore, oni koji se druže, ali i sviraju s njim, kažu, nije on u glazbi od jučer.

''On svira od svoje 5., 6. godine gitaru, malo po malo, pa bendovi, jedan drugi treći, pa neki solo projekti, tako da je to 20 godina u stvaranju'', govori njegov prijatelj Alen.

Da je tako, potvrdila nam je njegova bivša razrednica.

''Mogu reći da ga pamtim kao jednog vrlo zanimljivog dečka, vidjela se ta neka njegova introvertnost već tada, kao dečka koji je bio zaljubljen u glazbu, živio za glazbu, volio glazbu'', govori Ivana Medanović.

Pokupio je sinoć bodova više nego svi ostali zajedno.

Pobjeda ga je vinula na 2. mjesto eurovizijskih kladionica. Hrvatska nikad bolje nije stajala.

''To je radio kao za sebe, iz zezancije i eto, prijavio se na Doru i više nije zezancija. Ja sam rijetko nervozan, al' ovo me, rekao sam ne prijavljuj se više nigdje molim te'', dodaje Alen.

Sada kreće i u osvajanje eurovizijske publike.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene