sjećate ga se?

Zgodni Talijani prije Eurosonga skinuli su se do kraja, a jednom od njih je prije tri godine pobjeda izmakla za dlaku!

Mahmood i Blanco, Italija Mahmood i Blanco, Italija Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mahmood i Blanco - 1 Mahmood i Blanco - 2 Mahmood i Blanco - 3 Mahmood i Blanco - 4 Mahmood i Blanco - 5 Mahmood i Blanco - 6 Mahmood i Blanco - 7 Mahmood i Blanco - 8 Mahmood i Blanco - 9 Mahmood (Foto: Instagram) +1 Mahmood i Blanco, Italija Galerija

Italija je na Eurosongu imala izravan plasman u finale Eurosonga jer je dio takozvane velike petorke, a predstavili su ih Mahmood i Blanco s pjesmom "Brividi".

Italiju su na Eurosongu ove godine predstavili Mahmood i Blanco s baladom "Brividi", s kojom su jedno vrijeme bili veliki favoriti za pobjedu.

Pogledaj i ovo Kalush Orchestra rasplakali publiku Potresni vapaj predstavnika Ukrajine nakon nastupa na Eurosongu: "Molim vas, pomozite, pomozite odmah!"

Zgodni Talijani oduševili su svojim vokalnim sposobnostima, a ranije su zaludili žene i isklesanim tijelima.

Mahmood i Blanco u veljači ove godine osvanuli su na naslovnici talijanskog izdanja časopisa Vanity Fair potpuno goli, a intimne dijelove pokrili su samo dlanovima.

Na službenoj stranici Eurosonga predstavili su ih kao najpopularnije talijanske mlade umjetnike. Jedno vrijeme na kladionicama su bili na drugom mjestu, no u međuvremenu su pali na četvrto.

Mahmood je Italiju već predstavljao na Eurosongu 2019. godine s pjesmom "Soldi". Tada je završio na drugom mjestu i pobjeda je za izmakla za dlaku, a odnio ju je Nizozemac Duncan Laurence s pjesmom "Arcade". Zanimljivo je da je pjesma "Soldi" u kratkom roku tada postala najslušanija eurovizijska pjesma svih vremena na Spotifyjju, dok je u siječnju 2021 nije prestigla upravo "Arcade".

Blanco je tek na svojim počecima karijere no strmoglavo se penje prema vrhu otkako je njegov singl "Mi Fai Impazzire" 2021. godine proveo 8 tjedana na vrhu talijanskih glazbenih ljestvica.

Inače, Italija je imala izravan plasman u finale jer čini takozvanu veliku petorku Eurosonga, a preostale zemlje su Francuska, Njemačka, Španjolska i Velika Britanija.

Ovogodišnje natjecanje održava se u Torinu, jer su prošle godine na Eurosongu pobijedili predstavnici Italije, grupa Maneskin.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene