Izvisio pred Eurosong

Marija Šerifović o bivšem dečku: "Želim mu svu sreću"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša pobjednica Eurosonga Marija Šerifović otkrila je da će svoj glas na ovogodišnjem Eurosongu dati našem Jacquesu Houdeku, a ne svom bivšem dečku.

Deset godina prošlo je otkako je srpska predstavnica Marija Šerifović pjesmom "Molitva" odnijela pobjedu na Eurosongu u Helsinkiju. Ususret ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije Marija je otkrila kome će dati svoj glas i mnoge poprilično iznenadila odgovorom.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo pet bodova Šerifović ljuta zbog Houdeka: "E moja Srbijo, sram vas bilo..."

Pjevačica  je, naime, izjavila kako je njezin favorit Jacques Houdek iako se na Eurosongu ove godine natječe i njezin bivši dečko Slavko Kalezić. Slavko brani boje Crne Gore, a svojim spotom uoči natjecanja uspio je šokirati mnoge i izazvati oprečne reakcije.

"Znam da Slavko predstavlja Crnu Goru, ja mu želim svu sreću, no što se mene tiče ja ću ove godine glasati za Hrvatsku i za Jacquesa Houdeka", otkrila je Marija, prenosi Blic.

Crnogorski pjevač i glumac inače je jedini dečko Marije Šerifović za kojeg je znala javnost. Vezu su započeli 2008. godine, a razišli su se samo šest mjeseci kasnije jer ljubav nisu uspjeli održati na daljinu.

Inače, ove godine Srbiju će na Eurosongu predstavljati Tijana Bogićević koja će pjesmom "In too deep" pokušati vratiti Eurosong u susjedstvo. Tijana će, ako je suditi prema kladionicama, na natjecanju ostvariti visok plasman za razliku od našeg Jacquesa kojem kladionice baš i nisu naklone. Hoće li se ova predviđanja ostvariti saznat ćemo sredinom svibnja.

 

Podrska dragom kolegi i prijatelju @jacques_houdek Good luck #BeMyFriend @eurovision #Croatia

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene