Je li ovaj put pretjerao?

Pjevač na pozornici dirao stražnjicu obožavateljice, publika u čudu gledala show

Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube) Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube) Screenshot YouTube 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube) Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube) Enrique Iglesias (Foto: Screenshot YouTube) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +0 Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Galerija

"Ne radim to uvijek, već samo kad sam raspoložen. Bez jezika, naravno", otkrio je Enrique Iglesias.

On je jedan od najseksi frajera na planeti.

Pogledaj i ovo Enrique Iglesias Objavljen i video! Svjetski zavodnik šokirao javnost sočnim poljupcem s obožavateljicom: ''Kako mu žena ovo dopušta?!''

Radi se o 43-godišnjom latino pjevaču Enriqueu Iglesiasu koji je već godinama u skladnoj vezi s ruskom tenisačicom Annom Kournikovom s kojom ima i blizance.

Podsjetimo, par je zajedno od davne 2001. godine, a upoznali su se na setu spota za njegovu pjesmu "Escape". Iskre su počele frcati već tada, a par je brzo počeo hodati. Iako su zaručeni već dugi niz godina, nikada nisu stali pred oltar, a u prosincu 2017. godine na svijet su stigli blizanci Nicholas i Lucy.

Unatoč tome, vatreni Enrique poznat je po tome što na svakom koncertu iz publike izvuče sretnu obožavateljicu koju zatim poljubi i grli na pozornici uz pjesmu.

"Postanem jako uzbuđen kada se popnem na pozornicu. Ne radim to uvijek, već samo kad sam raspoložen. Bez jezika, naravno", otkrio je u jednom intervjuu pjevač o toj navici, no na posljednjem koncertu u Amsterdamu bilo je poprilično vruće kada je na pozornicu stigla obožavateljica u leopard tajicama.

Dok je pjevušio svoj veliki hit "Hero", duo se prvo grlio, a zatim ju je pjevač primio za stražnjicu. Uslijedio je poljubac, a onda je ona njega počela hvatati po istom mjestu.

Ne čudi da je snimka ubrzo postala vrlo popularna, a na šta sve to kaže samozatajna Anna, vjerojatno nikada nećemo saznati. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mark David Chapman (Foto: Profimedia) +0 Mark David Chapman (Foto: Profimedia) Celebrity Ovaj je čovjek ubio jednu od najvećih glazbenih zvijezda, a 30 godina kasnije priznaje da ga je sram

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +3 Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Celebrity 12-godišnja kći Angeline Jolie i Brada Pitta sve manje sliči na djevojčicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene