Što vi kažete?

Sigurno je da ovakvo nešto dosad nismo vidjeli: Nastup ove djevojke podijelio je žiri i publiku

Darija Brnić (Foto: Screenshot) Darija Brnić (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Darija Brnić (Foto: Nova TV) Darija Brnić (Foto: Nova TV) Darija Brnić (Foto: Nova TV) Darija Brnić (Foto: Screenshot) Darija Brnić (Foto: Screenshot) Darija Brnić (Foto: Screenshot) Darija Brnić (Foto: Nova TV) +0 Darija Brnić (Foto: Nova TV) Galerija

Darija Brnić je pokazala vlastite emocije na pozornici "Supertalenta".

Nastup Darije Brnić iz Velike Gorice bio je definitivno jedan od najemotivnijih koje smo dosad imali prilike vidjeti u trećoj emisiji sedme sezona showa "Supertalent".

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

Naime, 29-godišnja Darija je skupila hrabrost i odlučila ispuniti želju preminule majke te posvetiti joj emotivnu recitaciju koju je odrecitirala pred žirijem i publikom u studiju. Žiri se složio da je izvela nešto što još nisu imali prilike vidjeti i to s elementom iznenađenja, no ipak na kraju su njihova mišljenja ostala podijeljena.

"Prvo, ne volim iznenađenja, ostavili ste dojam glumice, samouke amaterke, a na kraju ste me iz nekog čudnog razloga uspjeli uvuć u tu vašu priču, jako, jako prodrmat s par rečenica. Iznenadila sam samu sebe silinom emocija koje sam osjetila jer sam se uspjela identificirati u par vaših izjava i nije mi bilo ugodno'', rekla je Martina Tomčić.

Zbog njezina nastupa došlo je i do malog neslaganja između Maje Šuput, koju nastup nije dirnuo, i Janka Popovića Volarića koji se s njom nije složio. 

Darija se bavi pisanjem poezije u koju pretače svoje emocije te kaže kako je pisanje za nju svojevrsna terapija, a vjerujemo kako će joj dodatna motivacija  i inspiracija biti pozitivni komentari koje je dobila na društvenim mrežama. 

"Predivno. Puno osjećaja i istine života", "Svaka čast divna si bila", "Djevojka je izvela nešto predivno i poučno, mama bi joj bila preponosna",  "Lijepa poruka poslana svima",  "Obećanje majci je ispunila, kao što je sama rekla i svaka joj čast na tome", neki su od komentara nastupa.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene