težak život bogatih

Najbogatiji čovjek na svijetu uništio brak još jednog milijardera? Spavao s njegovom suprugom, pa ga preklinjao za oprost!

Elon Musk Elon Musk Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Elon Musk Elon Musk (Foto: AFP) Sergey Brin i Nicole Shanahan - 3 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 5 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 7 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 8 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 9 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 10 Elon Musk Elon Musk +8 Elon Musk Galerija

Elon Musk kleknuo je pred Sergeya Brina i preklinjao ga za oprost nakon što se doznalo da je u prosincu prošle godine imao aferu s njegovom uskoro bivšom suprugom Nicole Shanahan.

Suosnivač tvrtke Google i šesti najbogatiji čovjek na svijetu, Sergey Brin, u siječnju ove godine podnio je zahtjev za razvod od supruge Nicole Shanahan. Kao razlog naveli su "nepomirljive razlike", no sada se doznalo kako ga je ona u prosincu 2021. prevarila s najbogatijim čovjekom na svijetu, Elonom Muskom.

Pogledaj i ovo Elon Musk postao predmet sprdnje Evo kako je najbogatiji čovjek na svijetu odgovorio hejterima koji su ga ismijavali zbog njegova izgleda bez majice!

Isti mjesec Musk je dobio kćer s bivšom djevojkom, kanadskom glazbenicom Grimes, a samo mjesec dana kasnije dobio je i blizance s izvršnom direktoricom svojeg start-upa za umjetnu inteligenciju Neuralink, Shivon Zilis, te je trenutačno u vezi s 23 godine mlađom Natashom Bassett.

Sada su izvori bliski Sergeyu Brinu za The Wall Street Journal otkrili kako je milijarder podnio zahtjev za razvod od supruge mjesec dana nakon što je doznao da je na događanju Art Basel u Miamiju spavala s Muskom, a par je u to vrijeme navodno već živio razdvojeno.

Izvori su otkrili i kako je, nakon što je doznao za njihov razvod, Musk kleknuo pred Brina i preklinjao ga za oprost, a ovaj je navodno prihvatio njegovu ispriku, no nekadašnji bliski prijatelji nakon svega su zahladili svoj odnos.

Nicole traži milijardu dolara za razvod, navodeći kako je bila prisiljena potpisati predbračni ugovor sa Sergeyom, čije se bogatstvo procjenjuje na 94 milijarde dolara.

Par se upoznao 2016. godine i svoju ljubav ozakonio 2018. na tajnom vjenčanju. Iste godine kada su se vjenčali dobili su kćer, dok Sergey s bivšom suprugom Anne Wojcicki ima još dvoje djece, 13-godišnjeg sina Benjija i 11-godišnju kćer Chloe.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne grudi u mini topiću, a pažnju su privukle i njezine neobične hlače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene