''Wow, mala!''

Ella Dvornik novom fotkom pokrenula lavinu komentara, usporedili je s jednom od najvećih seks-bomba svih vremena!

Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +18 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik iznenadila je svoje pratitelje novom fotografijom na kojoj je potpuno sređena, a u komentarima su je usporedili s filmskom seks-bombom 90-ih.

Ella Dvornik iznenadila je svoje pratitelje novom objavom na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Poput filmske zvijezde, Ella je potpuno sređena pozirala kod jednog vizažista, a na fotografiji je u prvi plan stavila dekolte u crnom sakou koji je po sebi imao par bisera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Subotic (@stefansubotic_makeup)

Baš poput barbike, Ella je bila izraženo našminkana i s plavom kosom, a neke od svojih pratitelja podsjetila je na poznatu seks-bombu 90-ih, Pamelu Anderson.

''PamElla'', ''Hej Barbie!'', ''Fenomenalnoooo'', ''Pamela Anderson, sakrij se'', ''Wow, mala'', neki su od brojnih komentara na fotografiju, a Ella je prikupila čak 20 tisuća lajkova.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 +4 Nikol Bulat - 6 Nekad i sad Bivša feminemka žarila je i palila domaćom scenom, a danas ne nalikuje na sebe i živi potpuno drugačije

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar - 5 Kaja Vidmar - 1 +19 Kaja Vidmar - 2 Celebrity Lijepa Kaja bodrila je svog Vrsaljka u teškom trenutku, ne krije koliko je ponosna na njega!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene