Čudo interneta i zabuna

Ella Dvornik ispričala kako je upoznala supruga Charlesa: ''Slala sam poruku nekom drugom''

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: PR) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce poslije pet zajedničkih godina vjenčali su se u veljači u Las Vegasu.

U studenom 2017. Ella Dvornik i Charles Pearce postali su roditelji predivne Balie Dee, a svoju su ljubav dugu pet godina okrunili brakom ove godine u veljači.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Ella je jedna je od najuspješnijih i najpopularnijih domaćih blogerica, pa sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli detalje o privatnom životu. No dosad još nije ispričala kako je upoznala svog supruga, a tu je priču sada otkrila za Story.

''Slučajno, čudom interneta i zabunom. Ja sam slala poruku nekom drugom, ali sam nekako nabasala na njega, pa smo se u nesporazumu nekako sporazumjeli', rekla je kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika. Samo upoznavanje pokazalo je koliko je Ella zapravo jednostavna žena jer, kako kaže, ona je inicirala prvi dejt jer joj se nije dalo dopisivati preko mobitela. Izašli su u kasino, kaže Ella, a time je rekla i jednu zanimljivu rečenicu 'hajmo reći da smo i izgubili i dobili'', izjavila je za Story.

A sve ostalo je povijest. Zaručili su se u veljači 2016. u Japanu, državi koju je Ella godinama željela posjetiti, a Charles joj je brak predložio u podnožju planine Fuji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene