tragičan kraj

Poznata glumica i njezin sin oglasili se nakon strašne tragedije: "Hvala svima na porukama podrške"

Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Steve Bing preminuo je u 55. godini života, a Elizabeth Hurley i njezin sin Damian zahvalili su svima na porukama podrške.

Bivši partner Elizabeth Hurley i otac njezina sina Damiana, Steve Bing preminuo je u 55. godini života. Slavna glumica i njezin sin na društvenim su se mrežama zahvalili svima na velikoj podršci u teškim trenucima.

Pogledaj i ovo showbuzz imao 55 godina Tragična smrt bivšeg partnera slavne glumice, dobili su skupa i sina kojeg nije htio priznati

"Od srca hvala svima koji su mi se javili nakon tragične vijesti. Pokušavam svima odgovoriti koliko mogu, no molim vas znajte da ću se zauvijek sjećati vaše dobrote. Ovo je vrlo čudno i zbunjujuće vrijeme te sam neizmjerno zahvalan što sam okružen svojom sjajnom obitelji i prijateljima", napisao je Damian na Instagramu. O svemu se oglasila i njegova majka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you from the bottom of my heart to everyone that has reached out following the devastating news. I’m trying to reply to as many of you as I can, but please know I will always remember your kindness. This is a very strange and confusing time and I’m immensely grateful to be surrounded by my phenomenal family and friends 🖤

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

"Neizmjerno sam tužna što moj bivši, Steve, više nije s nama. Vrijeme koje smo proveli zajedno je bilo jako sretno, a ove fotografije objavljujem jer, unatoč činjenici što smo prošli i kroz težak period, uspomene koje imam s ovim dragim čovjekom su važne. Posljednji smo put razgovarali na 18. rođendan našeg sina. Ovo je užasno teško vrijeme i zahvalna sam svima na porukama podrške", napisala je Elizabeth Hurley u opisu serije fotografija na kojima pozira sa Steveom Bingom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am saddened beyond belief that my ex Steve is no longer with us. It is a terrible end. Our time together was very happy and I’m posting these pictures because although we went through some tough times, it’s the good, wonderful memories of a sweet, kind man that matter. In the past year we had become close again. We last spoke on our son’s 18th birthday. This is devastating news and I thank everyone for their lovely messages ❤️

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Steve, koji je digao ruku na sebe u svom domu u Los Angelesu, počeo je svoju redateljsku karijeru s 18 godina. Tada je napustio fakultet Stanford jer je naslijedio 600 milijuna dolara od djeda tajkuna, koji je stvorio svoje bogatstvo na izgradnji luksuznih stanova u New Yorku 1920-ih.

Bing je u javnosti najpoznatiji po vezi s Elizabeth Hurley. Njihova veza je završila nakon manje od godine dana, u ožujku 2001., a slavna glumica je u međuvremenu ostala trudna. Steve nije htio priznati očinstvo, a kasnije je testom dokazano da Damian zaista je njegov sin. Posljednjih godina su Steve i Elizabeth bili u dobrim odnosima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene