22 Jump Street

VIDEO Hoće li uspjeti postati pravi muškarci?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Holivudska zvijezda Channing Tatum i dva puta za nagradu Oscar nominirani Jonah Hill po drugi puta udružuju snage u akcijskoj komediji, nastavku hita iz 2012. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 200 milijuna dolara.

Riječ je o filmu „22 Jump Street“ čiju režiju potpisuju Phil Lord i Christopher Miller („21 Jump Street“, TV-serija „Brooklyn Nine-Nine“). Ekskluzivno vam predstavljamo prvu dostupnu scenu iz nadolazeće akcijske komedije „22 Jump Street“ koja u naša kina dolazi tijekom vrućih ljetnih mjeseci!

Pogledaj i ovo showbuzz Film utorkom Upozorenje: Nije za one slabijih živaca!

Channing Tatum: 'Sada sam sretan i debeo'

Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Hill) i Jenka (Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu. Ali nakon što Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo. Ubrzo se njih dvojica neće samo susresti s problemom rješavanja slučaja zbog kojeg su uopće došli na fakultet – već će morati otkriti posjeduju li volju i želju da stupe u prijateljski odnos kakav imaju stariji, ozbiljni ljudi. Ako uspiju nadvladati adolescenciju i iz mladića postanu muškarci, odlazak na fakultet bi mogla biti najbolja stvar koja im se ikada dogodila.

U sceni koju vam donosimo na našem portalu kapetan Dickson (Ice Cube) upoznaje dvojicu policajaca sa slučajem na kojem će raditi uz neizostavne humoristične (i, naravno, uvredljive) komentare.

Samo na temelju ove scene nesumnjivo je da se radi o akcijskoj komediji ljeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene