samo opušteno

Bez grudnjaka u pripijenoj haljini: Ljepotica s tragičnom prošloću mamila uzdahe prolaznika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eiza Gonzalez s 12 godina je izgubila oca u motorističkoj nesreći zbog čega se, kako je priznala, kasnije borila s depresijom i poremećajem kompulzivnog prejedanja.

Zanosna glumica Eiza Gonzalez (29) karijeru je započela u rodnom Meksiku dobivši glavnu ulogu u telenoveli "Lola, érase una vez". 

Pogledaj i ovo Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Pun pogodak! Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

Eiza je u ponedjeljak viđena u kvartu Los Feliz u Los Angelesu gdje je plijenila pažnju svojom odjevnom kombinacijom dok je šetala prema prijateljevoj kući. Atraktivna Meksikanka obukla je dugu bijelu haljinu otvorenih leđa i s dubokim dekoltetom. Bilo je vidljivo da Gonzalez ispod nje ne nosi grudnjak. 

Inače, Eiza se rodila u Meksiku kao drugo dijete nekadašnje manekenke Glende Reynae i oca Carlosa Gonzaleza. Već s 12 godina je doživjela veliku tragediju kada joj je tata poginuo u motorističkoj nesreći, a glumica nerijetko ističe da je baš taj događaj imao veliki utjecaj na njezinu karijeru. 

Nakon što se probila u Meksiku, Eiza je otišla u Hollywood gdje je dobila ulogu u seriji " From Dusk till Dawn: The Series", a potom i u filmu "Baby Driver". Gonzalez se bavi i pjevanjem, no nije se uspjela probiti u glazbenom svijetu. Ipak, pozornost je privukla vezom s glumcem Joshom Duhamelom koja je započela ubrzo nakon njegovog razvoda s pjevačicom Fergie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌻🌻

A post shared by Eiza (@eizagonzalez) on

Par je brzo prekinuo, a Eiza je nakon toga ljubila kolegu iz serije "From Dusk till Dawn: The Series" D. J. Cotronu. Gonzalez je tada proživljavala teško razdoblje i javno je priznala da se borila s depresijom i poremećajem kompulzivnog prejedanja za što je bio okidač smrti njezinog oca. 

Glumica je od kraja 2019. u vezi s kolegom Lukeom Braceyom (31). 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene