Krenula dalje lagano

Još donedavno je razmjenjivala vruće poljupce s bivšim kao da sutra ne postoji, ali navodno ga je već zamijenila s drugim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eiza Gonzalez pokazuje isklesane trbušne mišiće u ležernom izlasku, samo nekoliko dana nakon što je uočena s novim navodnim dečkom.

Američku glumicu i pjevačicu Eizu Gonzalez fotografi prate u stopu, a kako i ne bi kada im uvijek da materijala koje vrijedi zabilježiti.

Pogledaj i ovo Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Pun pogodak! Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

Tako je i bilo i kada je krenula po kavu u jedan od omiljenih joj kvartovskih kafića u Los Angelesu, kada je pokazala isklesane trbušne mišiće u rezanom puloveru na kopčanje koji je uskladila s bež hlačama. Eiza iz kuće ne izlazi bez zaštitne maske na licu, a sada se pokušala sakriti i iza sunčanih naočala, no ipak je bila primijećena.

A njezinim obožavateljima nije promaknuo ni izlazak s misterioznim ljepotanom u čijem je društvu snimljena, za kojeg se kasnije utvrdilo da je maneken Dusty Lachowicz koji je nekada radio kao vatrogasac. To je prvi muškarac s kojim je viđena nakon ljetne romanse s 24-godišnjim glumcem Timotheejem Chalametom s kojim je viđena kako razmjenjuje strasti na odmoru u Cabo San Lucasu.

"Nisu bili dugo zajedno, zajedno su proveli neko vrijeme u Cabuu", izjavio je izvor blizak Eizi za E!News i tvrdi da 30-godišnja ljepotica već neko vrijeme nije sa šest godina mlađim kolegom.

Ljetos se činilo da ne mogu jedno bez drugoga, naročito nakon odmora na kojem su zajedno snimljeni krajem lipnja u Meksiku. Tamo su stigli privatnim zrakoplovom, a ljubav su potvrdili s nekoliko strastvenih poljubaca i zagrljaja. Zajedno su viđeni na plažama i uz bazene luksuzne vile u kojoj su boravili.

Nakon povratka u Los Angeles snimljeni su u ležernoj šetnji i ništa nije upućivali na to bi uskoro mogli okončati svoju vezu.

Prije veze s Timotheejem Eizu su povezivali s Lukeom Braceyjem, Joshom Duhamleom, Calvinom Harrisom, Malumom, D.J.-em Cotronom i Liamom Hemsworthom, s kojima također nije sreću u ljubavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene