Zaljubljeni kao prvog dana

Najpopularniji par iz BiH u Dubrovniku je pronašao drugi dom, a novom romantičnom fotkom rastopili su sve redom!

Edin i Amra Džeko - 3 Edin i Amra Džeko - 3 Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Edin i Amra Džeko - 1 Edin i Amra Džeko - 2 Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Edin Džeko (Foto: Instagram) Edin Džeko (Foto: Instagram) +1 Amra Silajdžić Džeko (FOTO: Instagram) Galerija

Amra Džeko na Instagramu je objavila fotografiju iz Dubrovnika na kojoj pozira u zagrljaju supruga Edina Džeke, a romantični prizor je rastopio njihove obožavatelje.

Kapetan bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije i napadač talijanskog Intera, Edin Džeko, sa suprugom Amrom trenutno uživa u Dubrovniku, gdje od prošlog ljeta ima restoran Ezzo.

Pogledaj i ovo Edin i Amra Džeko - 3 Kakva sreća! Edin Džeko i lijepa supruga Amra podijelili sretne vijesti: Stiglo je četvrto dijete, a odmah su otkrili i ime!

Iz svojeg drugog doma javili su se na Instagramu gdje su pokazali da ljubav među njima cvjeta i nakon šest godina braka.

"Sve", kratko je napisala Amra uz fotografiju na kojoj pozira u Edinovu zagrljaju, a romantični prizor oduševio je sve redom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amra Džeko (@amradzeko)

"Prelijepi", "Beskrajna ljubav", "Divna slika", "Najsavršeniji par na svijetu", "Dva goluba", samo su neki od komentara koje su dobili, uz brojna srca i zaljubljene smajliće, a mnogi su pohvalili i lokaciju na kojoj su se fotkali.

Edin i Amra inače slove kao najpopularniji par iz BiH, a svoju vezu javnosti su otkrili 2012. godine i ispočetka su se skrivali. Dugo se nije znalo ni kako su se upoznali, no Amra je o tome progovorila u intervjuu za časopis Azra.

"Edin je bio na pripremama s Manchester Cityjem u Los Angelesu 2011. godine, i tad je sve nekako počelo, iako smo se mi prije upoznali. Od tog susreta u Los Angelesu odmah smo počeli našu vezu, imam običaj reći da je od drugog dana ona bila ozbiljna. Uz mnoge izazove i prepreke koje je i sama daljina donosila, jer ja sam u to vrijeme živjela u Los Angelesu, a on u Manchesteru, znali smo da je to nešto za što se vrijedi boriti i ustrajati. Svaki mjesec sam bila u avionu, dolazila ga posjetiti, nekad i na samo 24 sata. Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine. Kroz to vrijeme smo sazrjeli zajedno, i to su sigurno bile najbitnije četiri godine koje su nas vezale još više i te četiri godine jako cijenimo, koliko god su bile teške, naučile su nas mnogo čemu, naročito da se na pravi način borimo za nas i za našu ljubav", ispričala je Amra prije dvije godine.

Vjenčali su se 2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una. Samo godinu kasnije dobili su i sina Danija, a u rujnu 2020. dobili su i kćerkicu Daliju. Amra ima i kćer Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila je u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

Amra često na svojem Instagramu, gdje je prati preko 240 tisuća ljudi, dijeli sretne obiteljske trenutke i romantične fotke s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić i Martina Tomčić +13 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Janko Popović Volarić nakon četiri godine morao se oprostiti od omiljenog projekta, a na njegovo mjesto dolazi drugi miljenik žena!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Summer Walker Summer Walker - 1 Summer Walker - 3 Summer Walker - 4 +13 Summer Walker - 10 Celebrity Trudna glazbenica servirala gotovo gole grudi na crvenom tepihu, a ni ostatak outfita nije puno pokrio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene