Pronašao sreću

Najpopularniji pjevač današnjice smirio se uz školsku ljubav, a prije nje je bio serijski zavodnik modela

Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty Images) Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) Cherry Seaborn (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran i Cherry Seaborn (Foto: Instagram) Ed Sheeran i Cherry Seaborn (Foto: Getty) Ed Sheeran (FOTO: Getty) Cherry Seaborn (Foto: Profimedia) +0 Cherry Seaborn (Foto: Profimedia) Galerija

Slavni pjevač Ed Sheeran viđen je u rijetkom izlaskuu javnost s novopečenom suprugom Cherry Seaborn.

Vjerojatno najpopularniji pjevač današnjice, slavni riđokosi dečko Ed Sheeran, viđen je u ležernoj šetnji sa svojom novopečenom suprugom, Cherry Seaborn, prijateljicom iz djetinjstva. 

Pogledaj i ovo Ed Sheeran (Foto: Getty Images) ima 29 godina Otišao u mirovinu na vrhuncu slave, pa mjesecima uspješno skrivao da će postati tata

Par koji dijeli isti stil i način života, Cherry i Ed poznaju se iz davnih dana svog djetinjstva provedenih u Engleskoj, a već su u školskim klupama bili pomalo "zatreskani" jedno u drugo, no trebalo im je više od 15 godina da jedno u drugome prepoznaju srodne duše. Na fotografijama se vidi kako nasmiješeni u društvu tjelohranitelja izlaze iz hotela na Ibizi na kojoj se zabavljaju u ludim noćnim klubovima. 

Ovaj mladi pjevač koji je zaslužan za sve najpopularnije romantične glazbene hitove današnjice, sreću je pronašao s Cherry koju je u tajnosti oženio prošlog Božića. Iako se o toj prilici ne zna mnogo, navodno je sve bilo napravljeno u jako opuštenom stilu sa samo 40 uzvanika i bez velike pompe. 

Prije no što je upoznao hokejašicu koja ga je izvukla iz pakla alkohola i droge, Sheeran je bio serijski zavodnik modela i manekenki, a navodno je na samom početku svoje karijere, kada je nastupao kao predizvđač na koncertima Taylor Swift spavao sa svim njezinim prijateljicama - a ona ih ima mogo. 

Prije Cherry Ed je bio u vezi s Ninom Nesbitt, britanskom pjevačicom kojoj je posvetio i par pjesama, no njihova je ljubav pukla zbog česte razdvojenosti. Ovoj lijepoj brineti posvetio je pjesme "Nina" i "Photograph". 

Sljedeća na Edovoj listi našla se zvijezda Ellie Goulding koja mu je navodno slomila srce. Buntovna plavuša visokog glasa zavela je pjevača 2013., a romansa je kratko potrajala jer je Ellie Eda prevarila s njegovim prijateljem i članom benda One Direction, Niallom Horanom. U svom stilu, Ed joj je posvetio pjemu "Don't lie", a u njoj je iznio i sočne detalje prevare. Navodno ga je Ellie prevarila s Niallom dok je Ed bio u lobiju njihova hotela. Njegov prijatelj iskoristio je priliku, ušao u sobu njegove djevojke i spavao s njom. To mora da je boljelo. 

Treća, i najvažnija Edova ljubav prije Cherry bila je Athina Andrelos. Par je ostao u vezi duže od godine dana, a upravo njoj je Ed posvetio svoj najveći ljubavni hit - "Thinking Out Loud". Prekinuli su 2015. godine, a razlog prekida bila su ljubomora i nerazumijevanje. Iako je par imao mnogo sretnih trenutaka, na kraju im se odnos pretvorio u stalno zajedničko pijančevanje, iz kojeg je pjevača izvukla njegova supruga i prava ljubav, Cherry.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Getty Images) +10 Irina Shayk, Bella Hadid and Joan Smalls (Foto: Getty Images) Celebrity Poslije prekida ulicom prošetala u grudnjaku i raskopčanoj košulji, fotografe kao da nije doživjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene