Prisjetila se

Podstanarska iskustva naše glumice: "Mijenjala sam gradove, promijenila sam petnaestak stanova, više i ne brojim''

Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) kad susjedi polude +0 Ecija Ojdanić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell) Galerija

Glumica Ecija Ojdanić za DNEVNIK.hr otkrila nam je ponešto o novom projektu, prvim danima u Zagrebu, a dotakla se i svoje Cvite, koja je nedavno proslavila 13. rođendan.

Ecija Ojdanić zaigrat će u novom sitcomu Nove TV, "Kad susjedi polude", ulogu Irene. Presretna je bila, kaže, kada je pozvana da radi na tom projektu. "Fantastičan je scenarij Vlade Bulića i Mirne Miličić, s kojima sam surađivala na kultnoj seriji "Kud puklo da puklo". Izvrsna je i glumačka ekipa, to su sve moji dragi kolege, posebice Damir Lončar, s kojim dugo nisam imala prilike raditi, a koji je fantastičan glumac i komičar, koji glumi mog uskoro bivšeg muža. Tu su i Mirela Brekalo (moja profesorica s Akademije), tata i sin Kerekeš, sve divni glumci i krasni ljudi, a moram izdvojiti i mlade snage poput Dajane Čuljak, Anđele Ramljak i prijatelje poput Bojana Navojca, Draška Zidara, Stjepana Perića", rekla je Ojdanić. Dodala je da se projektu jako veselila te da se cijela ekipa sjajno zabavila na snimanju. "Vjerujem da će tako i publika reagirati."

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Dobra komedija, kaže, zahtijeva jako dobru glumačku tehniku. "Dobra komedija zahtijeva dobru glumačku tehniku, disciplinu, a opet i neku maštovitost i ludilo. U ovom je slučaju sigurno olakotna okolnost izvrstan tekst, jako dobro zamišljeni likovi, a i dobri glumački partneri. Moja je Irena jedna poduzetna žena, podrijetlom iz Dalmatinske zagore, koja se udajom za svog muža Franju hoće financijski okoristiti, a opet hoće i uživati u životu. Vrlo zanimljiva i živopisna osoba, reći ćemo da koristi najprljavije načine da iskoristi svijet oko sebe, ali je pritom jako zanimljiva i šašava", opisuje Ecija svoj lik.

Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr)

Budući da serija prati odnose među susjedima, koji nisu uvijek najidiličniji, zanimala su nas Ecijina iskustva u vezi s tim. Kao studentica, u Zagrebu je promijenila brojne stanove, živeći kao podstanarka. "S obzirom na to da sam bila studentica podstanarka u Zagrebu, promijenila sam dvanaestak do petnaest stanova, više i ne brojim. Mijenjala sam i gradove i sve. Susrela sam se s raznoraznim susjedima, tako da sam upoznala stvarno od najboljih, najsusretljivijih do onih zbog kojih bih mijenjala stanove. Sto ljudi, sto ćudi. Pokušavam se s dobrima približiti, a sa ovim manje dobrima što manje upasti u nekakve dublje odnose. Kao i u životu, sa ljudima koji žele crpiti tvoju energiju, bolje što manje – ignorirati ih", zaključuje Ecija i dodaje da bi pitanje o tome kakva je susjeda trebalo pitati njezine susjede, no da se ona nada da je –ugodna!

Poslovno Eciji već godinama cvatu ruže, a tako je i na privatnom planu. Njezina talentirana kći Cvita navršila je nedavno 13 godina, a tim je povodom poznata mama imala dirljivu objavu na Instagramu. "Ne mogu vjerovati da sam zapravo postala majka tinejdžerice, jako mi je brzo prošlo tih 13 godina u njenom i mom životu. Cvita je jedno dobro dijete, i odgovorno, i pametno, i lijepo, i drago, i milo, naravno da pubertet čini svoje i da je ona nesumnjivo u fazi promjene iz djevojčice u djevojku. I nadam se da ćemo jednako bezbolno proći taj proces pretvorbe, mada pubertet mora učiniti svoje. Istovremeno sam ponosna na nju kako izrasta u prekrasnu, mladu ženu sa pravim ljudskim vrijednostima koje joj nastojimo usaditi, a znam opet da je ne mogu zaštititi od svijeta. Ono što je učim, učim je da misli svojom glavom, da bude pametna, poštena, da znanje donosi rezultate i da i dalje nastoji biti takva kakva je", priča glumica.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene