Dobar razlog

Dvije seksi Hrvatice fotografirale se bez šminke kako bi se obračunale s internetskim trolovima

Paula Sikirić i Ecija Ivusic (Foto: Instagram) Paula Sikirić i Ecija Ivusic (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Sikirić i Ecija Ivusic (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) +0 Paula Sikirić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija je to učinila nakon što se uplela u javnu svađu s jednom korisnicom Instagrama, dok iza Pauline fotografije stoji ozbiljniji problem.

Radi se o radijskoj voditeljici Eciji Ivušić i influencerici Pauli Sikirić.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Pukla ljubav Kleli su se na vječnu ljubav, onda ipak prekinuli, a sada mu ona poručuje: "Žabama nije mjesto s princezama"

One su se posljednjih nekoliko dana odlučile pred tisućama obožavatelja na Instagramu potpuno "ogoliti", odnosno hrabro pokazati kako njihova lica izgledaju bez šminke.

Ecija je to učinila nakon što se uplela u javnu svađu s jednom korisnicom Instagrama koja je tvrdila kako je radila usne, dok iza Pauline fotografije stoji nešto ozbiljniji problem.

"Ispričavam se što nisam odgovarala na pozive. Budila sam se iz anestezije. Kaj je ovo sad? Nema usta, ima prišteve... Al još nešto ima. Dušu. Pusa, bok!", napisala je Ecija ispod fotografije koja je zaradila brojne lajkove njezinih obožavatelja koji su joj poručili kako je jednako lijepa i bez šminke. Fotografijom i statusom željela je poručiti kako je sve na njoj prirodno.

"Razmišljam već duže vrijeme kako, na koji način, u kojem trenutku progovoriti o nečemu tako kompleksnom. Kompleksnom kao što je nasilje. I sama sam žrtva cyberbullinga. Zanemareno je. Oh, kako je zanemareno! Valjda samom tom činjenicom da te nitko fizički ne dira, mislimo da možemo hendlati. A onda? Onda te preko noći ošamari depresija. Baci te u krevet! Za njom dođu poremećaji prehrane, u mome slučaju bulimija.Da, progovaram prvi puta o tome. Zašto? Zato što ne želim nikome da prolazi isto. Zato što želim svim djevojkama, ženama, djevojčicama i muškarcima reći da niste sami! Zato što je vrijeme da se stane na kraj svim oblicima nasilja! Zato što svi zaslužujemo biti sretni! U to ime sam se ogolila. Ogolila sam se riječima, ogolila sam se pred tobom bez šminke, filtera i korekcija. Jer na kraju dana mi smo jedna ogoljena masa. I ne smijemo se sramiti toga! Uključi se! Progovori glasno! DOSTA JE! NISI SAM/A!!!", poručila je sve popularnija blogerica i influencerica koja je, osim ljepotom, obožavatelje privukla i iskrenošću.

I ona je svojom objavom izazvala oduševljenje. "Meni si sad još ljepša", bio je samo jedan od komentara ispod fotografije.  

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Prpić (Foto: Dnevnik.hr) Marin Prpić (Foto: Anamaria Batur) Marin Prpić (Foto: Anamaria Batur) Marin Prpić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Marin Prpić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zbog njegove strasti su mu se rugali, ali njega nije briga: ''Uvijek će biti ljubomornih''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene