Uvijek šarmantni

Pogledajte kako Faca i Steve izgledaju 20 godina nakon emitiranja prve epizode serije "Seks i grad"

David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg (Foto: Getty Images) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Getty Images) +0 David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Galerija

Serija "Seks i grad" obilježava dvadesetu godišnjicu emitiranje prve epizode, a mi smo se prisjetili omiljenih muških likova i dvojice glumaca koji su ih utjelovili.

Kultna serija "Seks i grad" sutra obilježava, vjerovali ili ne, dvadesetu godišnjicu emitiranja prve sezone. Nakon toliko godina, serija je i danas među omiljenima te ima svoju publiku.
Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte inspiriraju djevojke i žene diljem svijeta, no nikako ne smijemo zaboraviti ni njihove najdraže muškarce, odnosno glumce koji ih glume. Saznali smo kako danas izgledaju, gdje su i što rade David Eigenberg, koji je u seriji glumio Mirandina supruga Stevea, te Chris Noth, koji je utjelovio Carrienu ljubav života, neodoljivog Facu.

Pogledaj i ovo Kyle MacLachlan u ''Seksu i gradu'' fanovi iznenađeni promjenom! Prošle su 22 godine otkako se pojavio u Seksu i gradu, danas je potpuno drukčiji čovjek od onog kakvog pamtimo iz serije!

  David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

David Eigenberg danas ima 54 godine, u sretnom je braku sa suprugom Christy i 2009. godine postao je sretan otac. Koja bora na licu i prosijeda kosa jedina su promjena na ovom glumcu i sigurno bismo ga prepoznali da ga sretnemo na ulici. Nakon "Seksa i grada" David se nastavio baviti glumom, a danas je velika podrška svojoj filmskoj supruzi Cynthiji Nixon u kandidaturi za guvernerku države New York.

David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Chris Noth mamio je ženske uzdahe u ulozi Face, a mnogima je bio i jedini razlog za gledanje serije. Danas su mu 62 godine i iako više nije u cvijetu mladosti i dalje je poznat po svom šarmu. Prepoznatljivu crnu kosu zamijenila je sijeda, a top-formu malo opuštenije izdanje.
Nakon što je postigao ogroman uspjeh nakon uloge Face, Chris se glumom nastavio baviti sve do danas. I u poslovnom i u privatnom životu cvjetaju mu ruže, naime 2012. godine oženio se Tarom Wilson, s kojom ima sina Oriona Christophera. 

Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene