Večer puna iznenađenja

Pogledajte sve nastupe: Senzacionalni trikovi, jedinstvene akrobacije, divna Petra i Majin ples na šipki!

Petra Dokuš (Foto: Screenshot) Petra Dokuš (Foto: Screenshot) Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vlahović (Foto: Screenshot) Duo Kamikazete (Foto: Instagram) Siniša Vlahović (Foto: Nova TV) Ron Holsey (Foto: Nova TV) Ron Holsey (Foto: Nova TV) Duo Kamikazete (Foto: Nova TV) Alexandr Batuev (Foto: Nova TV) Alexandr Batuev (Foto: Nova TV) Duo Kamikazete (Foto: Nova TV) Eva i Cara, duo kamikazete (Foto: Screenshot Nova TV) +20 Ron Holsey (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Iza nas je i druga emisija sedme sezone showa Supertalent. Bilo je tu pjesme, plesa i trikova - za svakoga ponešto.

Nakon što je prva epizoda sedme sezone najpopularnijeg showa na svijetu oduševila gledatelje, ove nedjelje imali smo priliku vidjeti još uzbudljiviju drugu emisiju Supertalenta. 

Amerikanac Ron Holsey iznenadio je izborom pjesme kojom se predstavio žiriju, Siniša Vlahović imao je želju pokazati svoje plesne pokrete, dvije djevojke iz Slovenije jedva su dočekale pokazati svoje umijeće plesa na šipki. 

U nastavku pogledajte sve izvedbe.

Amerikanac izazvao histeriju

Prvi natjecatelj koji se u drugoj emisiji predstavio žiriju je Ron Holsey koji je u Hrvatsku stigao iz Los Angelesa, a čim je stao na pozornicu ostavio je dojam na publiku i žiri. I dok je Martina od njega očekivala neku izvedbu od Raya Charlesa, uslijedilo je pravo iznenađenje za sve prisutne.

Naime, ovaj televizijski scenarist iznenadio je glazbenim izborom. Zapjevao je ''Ove noći jedna žena'' Zlatka Pejakovića. 

Njegov nastup pogledajte u našem videu, a sve o njemu čitajte OVDJE. 

Zaprešićki freestyle

Sinišu Vlahovića, koji inače radi u skladištu automobilskih dijelova, ples je počeo zanimati prije 10-ak godina, a priznaje da je u ranim počecima sve krenulo sa striptizom. U show su ga prijavili kolege s posla. Njegova je izvedba posebno razveselila publiku, ali žiri nije uspio pridobiti da bi prošao dalje. Siniša je u studio definitivno unio jednu pozitivnu energiju, što mu je i sam Janko rekao, a istog je mišljenja bila i Maja. 

Vrući ples na šipki

Sljedeću plesnu izvedbu priredile su Eva i Cara iz Novih Gorica, a njihov talent je pole dance. Svojim akrobacijama osvojile su apsolutno sve.

''Jedna drugu držite takvom snagom, vi ste kao dva sumoborca'', našalila se Maja, a i ostali članovi žirija bili su impresionirani viđenim. Poslije viđenog nastupa djevojke su se okušale i u obaranju ruku s Davorom. Eva je bila ta sretnica, a ishod je ispao dobar za nju. 

Maja je također zabavila publiku tako što se na nagovor Davora okušala u plesu na šipki. 

Kako je sve izgledalo, pogledajte u našem videu, a sve o djevojkama čitajte OVDJE. 

Zapanjujuća gipkost

Aleksandr je porijeklom iz Rusije, a njegov talent je nevjerojatna fleksibilnost tijela i jedinstveni akrobatski elementi koje izvodi. Vježba svaki dan po 6 sati, talent je otkrio s 19 godina, a nekoliko godina kasnije prihvatio je ponudu cirkuske skupine da im se pridruži. A kad je stao na pozornicu Supertalenta, nije dugo trebalo da pokaže sve nevjerojatne stvari koje može raditi sa svojim tijelom. Žiri se nije dugo premišljao oko svoje odluke - poslali su ga u daljnje natjecanje!

Neodoljiva Nuo

Iduća natjecateljica žiri je osvojila svirkom na klaviru. Nuo Chang rođena je u Našicama, a počela je svirati već sa šest godina. Iza nje su brojna natjecanja i ostvareni veliki rezultati, a kad je pokazala što zna, bilo je jasno i zašto. Njezin talent prepoznali su i žiri i publika.

''Ti si najbolji primjerak da osim vještine, da bi netko bio Supertalent mora imati još neke stvari. Imaš jednu od njih - a to je jedna predivna slatkoća uz to što jako dobro sviraš klavir'', rekla joj je Martina.

U videu pogledajte njezin divan nastup. 

Drugačija od svih

Iduća natjecateljica bila je Sanda Sandali koja kaže da je još odmalena pokazivala veliku nadarenost za umjetnost, a i potječe iz glazbeno talentirane obitelji. Iako je Martina od ove natjecateljice očekivala puno, nije skrivala koliko se razočarala, a i Davor joj je iskreno rekao da smatra da bi bilo bolje da se nastavi baviti modom.

Ni Maja nije skrivala svoje razočaranje. 

''Ovdje sam tri sezone, a ovo je bilo potpuno drugačije od svega. Najposebnija ste osoba koju sam ja vidjela dosad'', zaključila je Maja, ali Martina je bila poprilično oštra.

''Ja vas doista, ali doista više nikad ne želim čuti'', rekla je.

Zašto je ova natjecateljica toliko razočarala žiri, pogledajte u videu. 

Hrvoje priredio fantaziju

Hrvoje iz Rogoznice po zanimanju je kuhar, ali ples je njegova strast koja mu pomaže da zaboravi na sve životne probleme. Dosad ga nitko nije vidio kako pleše, a svoj nastup je posvetio svima koji svoj život nisu uspjeli doživjeti do kraja i koji nisu mogli ostvariti svoje snove, pogotovo svome bratu i svojoj mami bez kojih je ostao. Majka mu je poginula kad je imao samo tri godine, a izgubio je i brata koji je imao 18 godina.

A na njegov talent nitko od prisutnih nije ostao imun.

''Ovo je bila fantazija. To što ti radiš s tim tijelom! Mi smo se nagledali svega, ali ovo, kao da smo nekakvu struju uključili, kao da sam gledala crtić. Kao da nije živo ljudsko biće pred nama. Dat ću jedan savjet, otvori plesnu školu'', poručila mu je Maja, a da je nastup bio odličan složio se i ostatak žirija što su i potvrdili s 4 DA!

Senzacionalni Tin

Tin Golubić je mađioničar koji trikove radi uglavnom s kartama. Svoj talent pokazao je i žiriju.

''Ne znam kako si ovo napravio'', komentirala je Maja Tinovo umijeće, a i Davor ga je opisao senzacionalnim. Zašto je žiri za Tina izglasao 4 da, pogledajte u videu. 

Divna Petra

Petra Dokuš iz Vrbovca trenutalno ide u srednju školu za konobare, ali glazba joj je velika strast. Išla je u glazbenu školu, no zbog problmea s prijevozom glazbeno obrazovanje nije mogla nastaviti. Najviše voli sevdah, a dolazak u Supertalent smatra kao priliku da se pokaže. I to joj je i više nego uspjelo!

''Mislim da možeš apsolutno biti ponosna na svoj nastup'', bio je Majin komentar na ono što je čula. Martina je za nju imala samo riječi hvale.

''Imaš vokalnu vještinu i zrelost interpretacije. Imaš 16 godina, ti si naizgled ovako mirna i suzdržana, ali tvoja borbenost se čuje u tvom pjevanju i tvojoj interpretaciji. Ja sam prilično sigurna da ćeš s njom daleko dogurati'', poručila joj je Martina.

Njen divan nastup osigurao joj je odlazak u daljnje natjecanje.

A za kraj emisije odgledali smo jedan veseo nastup. Riječ je o skupini umirovljenica od 65 do 83 godine koje nastupaju pod imenom Dream Team Babe. Svoje dane provode pjevajući stare napjeve kako bi ih otrgnule iz zaborava i približile svim generacijama. Ovim bakama bilo je zbilja teško odoljeti jer su u studio unijele toliko veselja.

Osvojile su srca i publike i žirija, čak i toliko da im je Davor dao zlatni gumb.

Kako su ove divne bakice reagirale pogledajte u našem videu!

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

Sve nastupe iz prve epizode možete pogledati OVDJE. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene