Modna ikona

Šokirala svojom pojavom: Ne nalikuje na sebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna dizajnerica bila je na toliko operacija da više ne nalikuje na sebe.

Sestra modnog dizajnera Giannija Versacea iz godine u godinu postaje više platinastom i umjetno preplanulom, no već odavno je prešla razumnu granicu.

Pogledaj i ovo Donatella Versace Sve je uništila Više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila, a na njoj su prepoznatljive ostale tek dvije stvari

Operacije slavnih koje su neslavno završile!

Njezine kreacije nose najpoznatije žene svijeta, ona diktira modne trendove, no rijetko bi koja žena željela nalikovati na nju.

Donatella Versace šokirala je svojom pojavom na Met Gali i prije toga na ekskluzivnoj reviji na kojoj je drijemala. Dizajnerica je na otvorenju jedva stajala na nogama, a kad su manekenke nosile kreacije skoro je zaspala u prvom redu uz pistu.

Donatella je u ponedjeljak je bila i na otvorenju Centra za kostime Anne Wintour u muzeju Metropolitan. Mnogi uzvanici u čudu su je promatrali i nisu mogli vjerovati da je to zaista ona.

Donatellin styling i ovog je puta bio besprijekoran, odjenula je usko bijelo odijelo, no to nije moglo sakriti njezine nedostatke. Dizajnerica je mršavija nego ikad, a lice joj je neprepoznatljivo nakon bezbroj operacija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene