Tko je vaš favorit?

Naši pjevači ne kriju uzbuđenje zbog nastupa na Dori, neki su preplavljeni emocijama, a neki se spremaju od ranog jutra!

Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Dimšić - 1 Galerija

Nekoliko sati nas dijeli od ovogodišnje Dore na kojoj će biti izabrana pjesma i izvođač koji će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u susjednoj nam Italiji.

Pjevačice i pjevači koji će stati na pozornicu dvorane Marino Cvetković u Opatiji ne kriju uzbuđenje zbog svojih nastupa, a neki od njih su se oglasili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Minea To je ta energija! Evo zbog koga je to Minea nabacila ovako slatki osmijeh: "Točno si pogodila gdje treba!"

"Još malo", napisala je Mia Negovetić koja je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira pred fotografima.

"Pripreme od ranog jutra", napisala je njezina imenjakinja Mia Dimšić uz objavu koje je podijelila na svom Instagramu, a kojoj  je ovo i prva Dora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@miadimsic)

"Dragi moji ljudi, dan mog nastupa na Dori je tu. U večerašnji trenutak je uložena sva moja emocija, sva moja energija i sva moja ljubav prema glazbi. Imam tri minute na pozornici za prenijeti vama ono što osjećam i što živim cijeli svoj život. Bit ću najsretnija osoba na cijelom svijetu ako doživite ono što ja osjećam dok pjevam za sebe i za vas večeras. S ljubavlju, Marko", napisao je Marko Bošnjak.

"Uspješna zbog njih", napisala je Ella Orešković uz fotografiju koju je objavila, a kojoj je ovo drugi nastup na Dori. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Isplivale fotografije Hanine i Grašine djevojačke i momačke večeri, intimnu proslavu organizirali su za svoje najbliže!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene