Osjeća se dobro

Đorđe Balašević doživio infarkt, otkazao koncert u zadnji tren: "Život nekad napravi planove bez nas"

Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) +0 Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Galerija

Beba Balašević na svom je profilu na Facebooku objavila vijest da Đorđe Balašević otkazuje koncert zbog zdravstvenih problema.

Kći legendarnog glazbenika Đorđa Balaševića, Beba Balašević, na svom je profilu na Facebooku objavila vijest koja je zabrinula i rastužila njegove obožavatelje koji su se veselili njegovu koncertu koji je trebao biti održan u Kragujevcu.

Međutim, koncert je otkazan gotovo u posljednji trenutak, i to zbog zdravstvenih problema koji su snašli glazbenika.

Kako Blic piše, Đorđe je imao infarkt i trenutačno se nalazi u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gdje je hospitaliziran nakon što su mu ugrađeni stentovi. Neslužbeno doznaju da se pjevač osjeća dobro i da će uskoro biti pušten kući.

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert, žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu se teško što može dodati. Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebno, a ja sumnjam da ćete ga vi ikad tražiti. Za koji dan će biti sve sasvim u redu pa nastavljamo. Molim vas za razumijevanje i strpljenje, točan novi datum koncerta javit ćemo za nekoliko dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo" napisala je Beba na Facebooku.

Osim u Kragujevcu, Đorđe planira održati i veliki koncert u Osijeku 20. prosinca te u Areni Zagreb 26. prosinca i svi se njegovi obožavatelji nadaju da nije riječ ni o kakvim ozbiljnim problemima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +3 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Od nje smo navikli na svašta, ali ovakav je dekolte i kod nje nešto sasvim novo i drugačije

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene