Žensko druženje

Vratila je vjeru u ljubav slavnom ljepotanu, javnost kritizira njezin izgled, no bez problema je pokazala lice bez šminke

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Na "no make-up" zabavi Gwyneth Paltrow tulumarila je i djevojka Keanu Reevesa, Alexandra Grant, koja mu je vratila vjeru u ljubav nakon tragične smrti bivše partnerice Jennifer Syme.

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow nedavno je priredila veliko žensko druženje koje je imalo jedan uvjet, a to je da sve dame na njega dođu bez šminke.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Praznik za oči Jedan od najzgodnijih holivudskih frajera s tragičnom ljubavnom pričom na plaži otkrio više nego je htio

Na zabavu su stigle, među ostalim, Rachel Zoe i Demi Moore, ali i 46-godišnja umjetnica Alexandra Grant koja je svjetsku slavu stekla kao djevojka Keanu Reevesa.

Iako ju je cijelom svijetu predstavio kao djevojku tek prije nekoliko mjeseci, par je zajedno 2 godine, no svoju su ljubav brižno krili od znatiželjne javnosti.

Upravo je Alexandra glumcu vratila vjeru u ljubav te je prva žena s kojom je potvrdio ljubav nakon tragične smrti bivše djevojke Jennifer Syme 2001. godine.

"Ona je jedna od rijetkih osoba kojima se Keanu otvorio po pitanju emocija i prošlosti. On je dugo vremena bio na mračnim mjestima ali Alexandrina pozitivnost i podrška odigrale su veliku ulogu u mijenjanju njegova života. Neki bi rekli da nije samo ukrala njegovo srce već i da ga je spasila. Draga je, topla i spiritualna osoba i odlično komunicira", otkrio je izvor blizak paru, kao i to kako je umjetnica samozatajnog glumca osvojila i činjenicom da ima kvalitete koje holivudske dame nemaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Nakon što su priznali da se vole, krenule su brojne kritike na račun njezinog izgleda i to zbog činjenice da ponosno nosi sijedu kosu. Kako je sama objasnila, osijedila je u ranim 20-ima, da bi se u potpunosti prestala bojati u 30-ima.

"Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u svakoj dobi. Ako žene stradavaju od nametnutih standarda ljepote, hajdemo razgovarati o tim standardima", poručila je jednom prilikom Alexandra na Instagramu.

I tako je vrijeme da prestanemo biti površni! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene