Pobjegao mu pogled!

Slavni glazbenik uhvaćen u rijetkom izlasku s 28 godina mlađom ženom, s njom se skrasio nakon što je upropastio prve zaruke!

Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Profimedia) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) +0 Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Galerija

DJ Tiesto i Annika Backes snimljeni su na odmoru u Miamiju, a društvo im je pravila i malena kćer.

Slavni nizozemski DJ Tiesto snimljen je na obiteljskom odmoru u Miamiju s 26 godina mlađom suprugom Annikom Backes i njihovom malenom kćeri.

Pogledaj i ovo showbuzz Ludnica u gradu pod Marjanom Fantastična prva noć Ultra Europe Festivala: ''Sve skupa izgleda spektakularno''

Par se ne pojavljuje često u javnosti pa su odmah privukli pozornost paparazza koji su ih snimili u opuštenom raspoloženju. 53-godišnji DJ, pravim imenom Tijs Michiel Verwest, pokušao se sakriti iza bijele šilterice no to mu nije pošlo za rukom, a 26-godišnja Annika je prošetala u vrućim hlačicama i gornjem dijelu bikinija.

Vjenčali su se 2019. godine, nakon godinu dana zaruka, a romantična ceremonija održana je u pustinji, u američkoj saveznoj državi Utah.

"Nakon upoznavanja družili smo se dva mjeseca, a dan prije Coachelle odlučili smo da ćemo biti službeno zajedno. Proveli smo vikend trčeći po festivalu i ludo se provodeći, samo nas dvoje. Niti sekunde nam nije bilo dosadno, a kad smo se vratili u New York, nismo se htjeli razdvojiti. Tada smo shvatili koliko nam je stalo", izjavio je DJ Tiesto u jednom od intervjua.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annika Backes Verwest (@annikaverwest)

Do 2006. godine bio je u vezi s nizozemskim modelom, Monique Spronk, s 2008. godine su se nizozemski mediji raspisali o skorom vjenčanju svoje glazbene zvijezde sa Stacey Blokzijl u Kolumbiji. Nju je zaprosio 2007. godine na romantičnom odmoru na Mauricijusu, no samo deset mjeseci kasnije otkazao je vjenčanje zbog prenatrpanog rasporeda te nemogućnosti da organizira ceremoniju, zbog čega je ona odustala od udaje za njega.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene