Šala ili?

Šokirala aferom sa ženom pa priznala da je muža slala na erotske masaže: ''Mora to probati''

Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Denise Richards (Foto: AFP) Denise Richards (Foto: AFP) +0 Denise Richards (Foto: Profimedia) Galerija

Denise Richards prvo je navodno varala muža s kolegicom iz showa, a sad je podijelila video od nove sezone i iznenadila javnost.

Glumica Denise Richards (49) u ožujku je šokirala javnost s aferom s Brandi Glanville (47), a sada Daily Mail piše kako je muža nagovarala na erotske masaže. 

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Naime, Denise i njezin suprug Aaron Phypers (47) su dio showa "Real Housewives Of Beverly Hills", pa se spetljala s kolegicom Brandi s kojom se navodno viđala mjesecima.

Kao da to nije dovoljno iznenađenje, u novom videu koji najavljuje 10. sezonu emisije je isječak u kojem glumica govori kako je poticala muža da ode na masažu sa sretnim svršetkom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we go!!! Gotta have a sense of humor🤣 hope everyone is safe & we can bring a bit of lightness 🌈 The taglines are here 💎#RHOBH premieres April 15th on @BravoTV!

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

"On je jedini muškarac s kojim sam bila, a da ju nije isprobao. Moraš to iskušati. Moj život možda nije bajka, ali uvijek dobijem sretan kraj", rekla je Denise. Pokraj objave videa na Instagramu istaknula je kako čovjek treba imati smisla za humor. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale i Jack Whitehall (Foto: Profimedia) Jack Whitehall (Foto: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) +3 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Poslije 12 godina dugog braka uživa u vezama s mlađim dečkima, fotografi je uhvatili s novim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene