Pirmjereno ili ne?

Naša poznata sopranistica za kazalište je odabrala riskantnu odjevnu kombinaciju, raskošni izrez plijenio je svu pozornost

Danijela Pintarić Danijela Pintarić Sanjin Strukic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Pintarić - 3 Danijela Pintarić - 4 Danijela Pintarić - 5 Danijela Pintarić - 2 Danijela Pintarić - 1 Danijela Pintarić Danijela Pintarić - 5 Danijela Pintarić - 4 Danijela Pintarić - 3 Danijela Pintarić - 2 +3 Danijela Pintarić - 1 Galerija

Sopranistica Danijela Pintarić stigla je na predstavu u Kazalište Komedija, a njezin riskantni duboki dekolte bio je sve u što se gledalo.

Naša sopranistica Danijela Pintarić bila je jedna od poznatih gostiju koji su pristigli na premijeru predstave ''Važno je zvati se Ernest'' u Kazalištu Komedija.

Iako se njezina odjevna kombinacija na prvu činila vrlo pristojnom, Danijela je za ovu kazališnu večer odabrala izazovni dekolte koji je pokazao sve njene raskoši, ali ona se na to što svaki trenutak može pokazati više nije obazirala.

Nosila je crni sako i svečane hlače, a fotografi su je uhvatili na dolasku te dok se u publici fotografirala sa svojom sestrom koja je za ovo događanje odabrala nešto skromniju kombinaciju.

Fotografije naše uspješne violonistice i kazališne umjetnice možete pogledati u našoj galeriji.

Odjevna kombinacije Danijele Pintarić za kazalište je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pintarić je u vezi s glazbenikom Jakovom Puharićem, a 2018. godine rodila im se kćerka.

Njezina karijera počela je pobjedom u jednom pjevačkom showu, a od 2006. godine u stalnoj je postavi Gradskog Kazališta Komedija u ulozi sopranistice gdje je ostvarila niz istaknutih uloga u mjuziklima i operetama.  

Inače, Osim Danijele, na predstavi su bili još i Zlatko Mateša i njegova partnerica, predsjednik Vlade Andrej Jandroković sa suprugom Sonjom, Tomislav Tomašević, Nina Obuljen Koržinek i mnogi drugi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 6 Filip Krovinović - 5 Filip Krovinović - 3 Filip Krovinović - 1 +26 Filip Krovinović - 2 Celebrity Po njezinu rodnom Splitu priča se da Albina ima novog dečka koji je igrač Hajduka, evo što je ona na sve rekla

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 +36 Severina - 7 Celebrity Severina je otkrila kako izgleda krsna kuma njezina sina, došla ju je podržati na vrlo važnom događanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene