Otvorio dušu

Zahvaljujući filmovima o slavnom čarobnjaku zaradio je 110 milijuna dolara, a danas se osjeća krivo zbog tolikog uspjeha

Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) +0 Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Galerija

Daniel Radcliffe je zvijezda od svoje 12. godine zahvaljujući filmovima snimljenim na temelju knjiga slavne J.K. Rowling.

Glumac koji je utjelovio Harryja Pottera zaradio je 110 milijuna dolara zahvaljujući globalnom uspjehu filmova o slavnom čarobnjaku, a Daniel Radcliffe danas ističe kako osjeća krivnju jer je bio toliko uspješan dok je bio mlađi.

Pogledaj i ovo Evanna Lynch više nije plavuša Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

Radcliffe je zvijezda od svoje 12. godine zahvaljujući filmovima snimljenim na temelju knjiga slavne J.K. Rowling, a Daily Mail javlja kako je glumac ispričao da je o svemu počeo razmišljati nakon što je snimljen posljednji film o Harryju Potteru 2011. godine.

"Dio mene će uvijek razmišljati o tome da kada uđem u dvoranu za probe, svi će misliti da sam tu zbog Harryja Pottera, i bit će većinom u pravu", priča glumac te dodaje kako upravo zbog toga mora raditi više i bolje.

"Imao sam ludu sreću i mislim da zbog toga osjećam krivnju jer sam imao priliku iskustiti nešto tako predivno dok sam bio tako mlad", dodaje Radcliffe.

Priznao je i kako se teško nosio s odrastanjem pod svjetlima reflektora te je u jednom trenutku utjehu potražio u alkoholu. Njegov problem s alkoholom je isplivao na površinu kada je počeo paničariti što će biti s njegovim životom kada završi priča o Harryju Potteru.

"Nisam bio zadovoljan s time što sam postao i bio sam u panici što da radim kada sve završi", kaže gluzmac. Prestao je piti 2010. godine, a istaknuo je kako je bilo čudno da tako mlad mora biti na odvikavanju, no drago mu je da je to učinio.

Daniel Radcliffe u vezi je s američkom glumicom Erin Darke od 2013. godine kada su se upoznali na setu filma, a par se godinama uspješno skriva od prevelike izloženosti medijima.




 

Vrijeme je za igru! Uključi se i ti. Tko zna više? I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene