Ogromna sličnost

Mladi ljepotan još jednom pokazao koliko nalikuje na majku koja je nekad žarila i palila glumačkom scenom

Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) +0 Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Damian Hurley preslika je svoje majke Elizabeth Hurley.

Mladog Damiana Hurleyja nebrojeno puta dosad su zamijenili s njegovom slavnom majkom, glumicom Elizabeth Hurley, a koliko nalikuju jedno drugome još su jednom pokazali na obiteljskoj rođendanskoj proslavi njihove bake, odnosno majke.

Pogledaj i ovo showbuzz smiješne priče! U 56. se skinula do kraja na neobičnom mjestu i opovrgnula glasine o sebi pa se obožavatelji našalili s njom

18-godišnji Damien je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s bakom Angelom na njezin 80. rođendan, dok se obitelj zajedno izolirala usred pandemije koronavirusa. Sa širokim osmijehom neodoljivo podsjeća na Elizabeth, a njegovi brojni pratitelji su zaključili kako je neke gene pokupio i od bake.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

"Ovdje je riječ o ozbiljnom nasljeđivanju gena", "Vi stvarno imate dobre gene", "Izgledate kao anđeli", "Ista si majka", "Sada znamo odakle je došla ta ljepota u obitelji", "Čestitam rođendan tvojoj baki, a tebi na dobrim genima", neki su od komentara koje je dobio.

Rođendan je mami na svom profilu na Instagramu čestitala i Elizabeth koja ni u toj prilici nije propustila pokazati svoje atribute na koje je itekako ponosna.

Damian je jedino Elizabethino dijete, a ona je u nedavnom intervjuu za You magazin zaključila kako je njezin život blagoslovljen time što je dio njezina života.

"Mislim da sam blagoslovljena s djetetom čija se osobnost podudara s mojom vlastitom", rekla je glumica.

Damian, čiji su krsni kumovi glumac Hugh Grant i glazbenik Elton John, 2018. godine potpisao je ugovor s agencijom Tess Management i debitirao je snimajući kampanju za šminku Pat McGrath.

Elizabeth je priznala da je oduvijek htjela da njezin jedinac krene njezinim stopama te da će ga ona zauvijek podržavati bez obzira na sve jer joj je drago što će biti dio tako kreativne industrije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Otpustila radnike pa izazvala bijes javnosti zbog bogatstva koje ima, a ovako je ona reagirala na sve

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene