Ljubav nije opstala

Dalija Orešković s kćerima napustila obiteljski dom: "Suprug i ja više ne živimo skupa"

Dalija Orešković Dalija Orešković DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dalija Orešković Galerija

Dalija Orešković i Frano Letica više nisu zajedno, a ona se s kćerima preselila u roditeljski stan u Zagrebu.

Naša domaća političarka 43-godišnja Dalija Orešković više ne živi sa svojim 38-godišnjim suprugom Franom Leticom s kojim ima 8-godišnje blizanke Meri i Leonoru. Potvrdila je to za magazin Gloria i otkrila u kakvom su odnosu ostali.

Pogledaj i ovo Dalija Orešković Nikad više političara Daliju Orešković raznježila kćerkica kolege kojeg je srela na špici, pogledajte koje su još poznate Hrvate ulovili fotografi!

"Da, moj suprug Frane Letica i ja više ne živimo zajedno. Iz zajedničkog stana u ulici Kneza Mislava, gdje je i naš odvjetnički ured, s kćerima sam se preselila u stan mojih roditelja, u Zagrebu. Kako smo se iselile u vrijeme izolacije zbog koronavirusa, često čujemo da smo se i mi rastali zbog korone. No, to nije uzrok, slučajno se poklopilo baš u to vrijeme. Život je nepredvidiv. Odluku smo donijeli još prije, smatrajući je najboljom za nas, i za naše blizanke, osmoipolgodišnju Meri i Leonoru, o kojima zajedno skrbimo. Smatramo da, kao i do sada, moraju imati mamu i tatu pa se trudimo podjednako vremena biti s njima. O svemu se dogovaramo. I našim su curama problem bili nastava preko interneta, potres, obavezni boravak u kući. Tako da im i tata i ja pomažemo da kroz sve te promjene prođu šti bezbolnije. I u tome uspijevamo. A to je najvažnije", izjavila je Dalija za Gloriju.

Dalija i pet godina mlađi Frano, inače sin političara Slavena Letice, upoznali su se u jednom odvjetničkom društvu gdje su zajedno radili neko vrijeme i bila je to, kako su govorili, ljubav na prvi pogled dug tri godine. Ljubav se rodila iz višegodišnjeg prijateljstva, a ona je sve detalje bila opisala za knjigu o sebi "Crna Dalija" objavljenoj 2018. godine.

"Bila je to ljubav na pogled dug tri godine. Kako je vrijeme prolazilo, privlačnost je rasla. Najprije smo, dakako, postali jako dobri prijatelji pa sam morala slušati o njegovoj tadašnjoj djevojci. Čak sam mu za jedan vikend posudila automobil da posjeti svoju tadašnju ljubav”, jedan je od citata iz knjige.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene