tko bi ih prepoznao?

Ovako su izgledali prije 10 godina, a danas... Zgodne Hrvatice i šarmantni voditelj opet na okupu!

Dalibor Petko, Vanja Rupena, Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Dalibor Petko, Vanja Rupena, Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell)

Dalibor Petko prisjetio se prošlosti s Vanjom Rupenom i Nives Celzijus. Deset godina prošlo je od njihova posljednjeg susreta.

Nakon dugih deset godina konačno je pao reunion. Dalibor Petko ponovno je završio u zagrljaju Nives Celzijus i Vanje Rupene koja posljednjih godina živi i radi u Italiji.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 1 ''Može đir?'' Nives Celzijus izvijala se na motoriziranoj morskoj atrakciji u oskudnom kupaćem, poznati kolega potom ju je nešto zamolio!

Na svom Instagramu voditelj je podijelio djelić atmosfere s druženja koje su svi s nestrpljenjem iščekivali. "Bilo je to prije 10 godina u Opatiji. Vodili smo Hrvatski radijski festival. U ovom sastavu nismo se vidjeli od tada, a prošlo je točno 10 godina. Sinoć smo imali reunion!!! Bilo je divno prisjetiti se tih vremena, a nadam se da ćemo jednom ponovno podijeliti pozornicu", napisao je Petko uz kolaž fotografija iz 2008. i 2018. godine.

 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Njihova mladenačka izdanja oduševila su Petkove pratitelje. "Uvijek divni", "Wow", "Ti i dalje kao dječarac", samo su neki od komentara. Svoje mišljenje izrazila je i pjevačica Pamela Ramljak. "Bolje Nives sad izgleda. A ti si premršav", poručila je Pamela. Na konstataciju o premršavom izgledu Petko se samo slatko nasmijao. "Hahaha, to već dugo nisam čuo", odgovorio joj je Petko koji u posljednje vrijeme pozornost doista plijeni vitkijim izgledom. Naime, u samo 2 tjedna popularni voditelj skinuo je 10 kilograma te izgubio 10 centimetara u struku.

 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene