Ups!

Neoprezno izlazila iz automobila pa u vrućim hlačicama pokazala previše, svima se može dogoditi

Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Profimedia) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Dakota Fanning (Foto: Getty Images) +0 Dakota Fanning (Foto: Getty Images) Galerija

Dakota Fanning snimljena je u trenutku kada joj je provirilo donje rublje ispod kratkih hlačica.

Holivudska glumica i bivša dječja glumačka zvijezda Dakota Fanning uhvaćena je u opuštenom izdanju, u kombinaciji majice kratkih rukava i vrućih hlačica u kojima je slučajno pokazala i više nego što je htjela.

Naime, 26-godišnja je glumica prilikom izlaska iz automobila na jednom od parkirališta u Los Angelesu pokazala i gaćice, što nije promaklo objektivima paparazza koji ju u stopu prate.

Plavokosa glumica proslavila se sa samo sedam godina kada se uz legendarnog glumca Seana Penna, pojavila u filmu "Ja sam Sam". Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u filmu, a ujedno i početak njezine uspješne glumačke karijere. Ubrzo je postala jedna od najpoznatijih dječjih glumica, a surađivala je i s jednim od najuspješnijih redatelja svih vremena Stevenom Spielbergom, koji ju je angažirao da glumi u njegovu filmu "Rat svjetova"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Profimedia) Billy Zane (Foto: Instagram) +0 Billy Zane (Foto: Getty Images) Celebrity Pamtimo ga kao zgodnog negativca u ''Titanicu'', a 23 godine kasnije kose više nema, ali ima koju kilu viška i poveći trbuh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene