tri godine od smrti

Pokojni suprug od nje je bio stariji 60 godina, a sad je uhvaćena kako izmjenjuje strasti s mlađim dečkom

Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Galerija

Tri godine nakon smrti Hugha Hefnera, Crystal Hefner u vezi je s Nathanom Levijem, s kojim je snimljena na odmoru u Meksiku.

Tri godine nakon smrti vlasnika Playboya Hugha Hefnera, njegova udovica 34-godišnja Crystal Hefner snimljena je u društvu novog muškarca koji je osvojio njezino srce, i to za vrijeme romantičnog odmora u meksičkom odmaralištu Casa de Mita.

New York Post piše kako je riječ o 32-godišnjem inženjeru Nathanu Leviju. Golupčići su viđeni kako se zajedno šeću, ljube i drže za ruke, a u vezi su navodno četiri mjeseca.

Levi je prvi muškarac s kojim je Crystal snimljena u javnosti nakon Hughove smrti 2017. godine u dobi od 91 godinu.

Medijski mogul i bivša manekenka bili su se vjenčali 2012. godine, a prije nje je bio u braku s Millie Williams od 1949. do 1959. godine te s Kimberley Conrad od 1989. do 2010. godine.

Crystal je u njegovu magazinu Playboy debitirala s 24 godine, a a iako je razlika između nje i Hugha bila čak 60 godina, par se zaručio 2010. godine. Godinu dana kasnije trebali su se vjenčati, međutim svadba je otkazana četiri dana prije nego što je trebala biti održana. Par se kasnije pomirio i odredili su novi datum nakon što se on i službeno razveo od Kimberley.

Nakon vjenčanja odlučili su živjeti mirnijim životom, dalje od očiju znatiželjne javnosti i medija.

"Crystal je bila njegov vjerni pratitelj. Bila mu je izuzetno predana", izjavio je za People jedan od njihovih bliskih prijatelja.

Nako Hughove smrti Crystal je ostala u nevjerici i slomljena srca.

"Bio je američki heroj. Ljubazna i skromna duša koja je otvorila vrata svog života i doma cijelom svijetu. Osjećala sam koliko me volio i ja sam voljela njega. Jako sam mu zahvalna, dao mi je život, usmjerio me na pravi put, naučio me dobroti. Zauvijek ću biti zahvalna što sam mogla biti uz njega, držati ga za ruku i reći mu koliko ga volim. Promijenio mi je život i spasio mi je život. Osjećala sam se voljenom svakog dana. Bio je svjetlo ovog svijeta i sila kakva nije postojala nikad prije njega niti neće. Neće postojati drugi Hugh Hefner", ispričala je za Crystal za People nakon njegove smrti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene