Hip hop klapa

Crnogorci u svemirskim odijelima na Eurosongu: 'Dođite na igranku!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Malo je nezgodno kad dođe nužda jer je proces svlačenja i oblačenja svemirskih odijela vrlo kompliciran pa to moramo obaviti unutar ', iskreno su priznali dečki iz grupe Who See.

Večeras će se u Švedskoj održati prva polufinalna večer Eurosonga. Osim hrvatske Klape s mora nastupit će i Crna Gora s grupom Who See.

>> Eurosong 2013.: Favoriti Danci

Pogledaj i ovo showbuzz Sve gore i gore Naše najbolje plasirane pjesme na Eurosongu u ovih 21. godinu!

>> Crna Gora s ovim spotom ide na Eurosong!

Podsjetimo, Who See je spotom za svoju 'Igranku' podigao puno prašine te podijelio mišljenja - dok su jedni bili oduševljeni drugi su bili šokirani uratkom koji bi ih trebao predstavljati na Eurosongu.

Video je režirao legendarni Zoran Marković poznatiji i kao Zonjo iz crnogorske ekipe Books of Knjige koji se proslavio i samostalnim režiranjem video uradak.

Who See je inače, za razliku od naše Klape s mora hip-hop klapa. Dok je naša 'Mižerja' jedan tradicionalan uradak, Who See su težili k tome da nadmaše i nezaboravan nastup Ramba Amadeusa i njegove pjesme 'Euro Neuro' od prošle godine.

Stoga su dečki iz grupe Who See za Dnevnik.hr otkrili nešto više o svom nastupu novom neobičnom nastupu u svemirskim odijelima: 'Malo je nezgodno kad dođe nužda jer je proces svlačenja i oblačenja svemirskih odijela vrlo kompliciran pa to moramo obaviti unutar njih u malim, posebno dizajniranim vrećicama. To nas naravno neće spriječiti da vas večeras povedemo na svemirsku 'Igranku'. Priredit ćemo bestežinsko stanje koje će vas na trenutak odvojiti od dnevnih problema', poručuje Noyz iz grupe.

'Neću okolišati, očekujemo večeras maksimalan broj bodova iz Hrvatske. Nadam se također da će Crna Gora podržati Klapu s mora. I mi smo klapaši, također smo s mora, tako da tu vidim potpunu kompatibilnost', bio je izravan Dedduh.

Koja vam se klapa više sviđa, Klapa s mora ili Who See?

Koja vam je klapa bolja - Who See ili Klapa s mora?

  • Crna Gora - Who See
  • Hrvatska - Klapa s mora

Ukupno glasova:



DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene