''Je l' te to baka natjerala?''

Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Galerija

"Predivan zalazak sunca", napisao je Ronaldo u opisu fotografije, a uslijedili su brojni komentari na račun pidžame koju je nosio.

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo pozirao je na svojoj luksuznoj jahti u pidžami s potpisom Louisa Vuittona, a dok su ga mnogi pohvalili i poručili mu da uživa jer je zaslužio, drugi su se odlučili našaliti na njegov račun.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

"Predivan zalazak sunca", napisao je Ronaldo u opisu fotografije, a uslijedili su brojni komentari. "Ronaldo izgleda kao da ga je baka nagovorila da se fotografira u pidžami koju mu je kupila za rođendan", "Moja mama nosi ovakvu odjeću kada ide na spavanje", "Pidžama ti je skroz luda", "U što si se to obukao?", samo su neki od posprdnih komentara na njegovu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a beautiful 🌅🙏

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez cijelo su ljeto u pauzama od nogometa provodili na njegovoj luksuznoj jahti sa svojom obitelji. Ona je nedavno ponovno pokrenula i glasine o zarukama nakon što je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "da" i na kojoj joj on skriva ruku na kojoj bi se trebao nalaziti zaručnički prsten, pa su obožavatelji zaključili da je nogometaš konačno kleknuo i zaprosio ju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene