zavide joj

Ovaj zgodni surfer zaručnik je jedne od najseksi žena svijeta, svi kažu da je prava sretnica što ga je "upecala"

Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson, Colin Jost (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Galerija

Colin Jost prošle je godine zaproio Scarlett Johansson nakon dvije godine veze, a par će zbog pandemije koronavirusa pričekati s ulaskom u bračnu luku.

Američki komičar i glumac Colin Jost te jedna od najseksepilnijih žena svijeta Scarlett Johansson prošle su godine objavili zaruke, no čini se da će par zbog pandemije koronavirusa pričekati s odlaskom pred oltar. Zajedno su proveli vrijeme u karanteni, a posljednjih dana sve više uživaju na moru.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Promijenila mišljenje ili? Iza sebe ima dva propala braka, uskoro ulazi u treći, no ne vjeruje u monogamiju: "To nije prirodno"

Colina su tako fotografi uhvatili ovoga tjedna na surfanju, a 38-godišnji komičar je pokazao iskleasno tijelo te je privukao dosta znatiželjnih pogleda.

Brojne njegove obožavateljice prate ga u korak, a često komentiraju kako je Scarlett prava sretnica i zavide joj jer je "upcecala" slavnoga šarmera.

Scarlett i Colin zaručili su se 2019. godine nakon dvije godine veze, i dok će njoj to biti već treći brak, njemu će biti prvi. Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima dvogodišnju kćer, te za glumca Ryana Reynoldsa.

O vezi 33-godišnjakinje i dvije godine starijeg komičara počelo se govoriti u svibnju 2018. godine kada su viđeni u prisnim zagrljajima na jednome društvenom događanju. Bilo je to svega nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od Dauriaca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene