pohvalila je i kolegica

Pripijena haljinica savršeno je naglasila njezinu poznatu figuru, dok je bijeg od vrućina potražila uz bazen

Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Getty Images) +0 Christina Aguilera (Foto: Getty Images) Galerija

"Nalet vrućine", napisala je Christina Aguilera uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen, a na račun koje je prikupila stotine komplimenata vjernih obožavatelja.

Pjevačica Christina Aguilera nema problema s privlačenjem pažnje na društvenim mrežama, a slavna glazbenica obožavatelje je ostavila bez daha i ovoga puta. Pozirala je u pripijenoj crvnoj haljinici protekloga vikenda ne bi li se zaštitila od velikih vrućina koje su pogodile Los Angeles posljednjih dana.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

"Nalet vrućine", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen, a na račun koje je prikupila stotine komplimenata vjernih obožavatelja. "Wow, kraljice", komentirala joj je kolegica Demi Lovato.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heatwave 🔥🥵

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

39-godišnja Aguilera vrijeme karantene provela je u društvu svog partnera Matthewsa Rutlera (35) i djece, a čini se kako im je svima zajedničko vrijeme dobro došlo.

Christina je inače tijekom svoje blistave karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time 2013. godine uvrstio ju je među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema Rolling Stoneu, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić Goran Višnjić +2 Goran Višnjić inMagazin Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene