'Che Guevara i manistra usuvo'

Zagledali se u krov pa se nakon toga - potukli!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Che Guevara i manistra usuvo' naslov je novog hita Tončija Huljića i Madre Badesse. Kontradiktoran naslov pjesme dobio je i kontradiktoran videospot u režiji Marija Grabovca kojeg premijerno možete pogledati na našem portalu Dnevnik.hr.

'Tendencija nam je u svim spotovima i u svemu što radimo pokazati potpuno iskrivljeno stanje stvarnosti i svijesti, da stvari koje su zapravo tragične nama postaju smiješne', izjavio je Tonči Huljić opisujući ovaj spot.

Tijekom dugogodišnje karijere, Tonči nikad nije toliko pažnje posvećivao spotovima. Za najnoviji uradak inspiraciju je pronašao čitajući dnevni tisak.

Pogledaj i ovo Mario Regelja bio je u publici! Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

>> Znate li što veže Tončija Huljića i Che Guevaru?

'Ideja za ovaj spot nam je pala, zapravo je bazirana na onome što se desilo ovo ljeto u Makarskoj, kada je čovjek na plaži umro. Ljudi su ga pokrili plahtom i nastavili se i dalje kupati, dok ga, ne znam, Hitna pomoć i mrtvozornik nisu pokupili za sat-dva vremena', prisjetio se ovaj hit-maker za inMagazin prije mjesec dana, dok je spot još bio u fazi snimanja.

Za suradnju s Marijem, kaže, da je dar s neba. Obojica uživaju u realizaciji vlastitih ideja.

'Ja sam samoubojica koji želi skončat svoj život jer više nema svrhu obzirom na okruženje u kojem živi, a što isto možete pročitat u novinama. Okrenete se oko sebe, vidite gdje živite u Hrvatskoj i onda se hoćete odmah ubit, ha ha. E, mi smo svemu tome normalno dodali tu jednu smiješnu stranu', objašnjava pjevač.

'Tonči je stajao na rubu zgrade od 8 katova, što nije baš mala stvar. Čovjek se valjda i boji visine, ali uspjeli smo ga natjerati', izjavio je scenarist i redatelj Mario Grabovac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene