Sve je snimljeno!

Atraktivna Španjolka ljubila djevojku poslije Eurosonga, uhvaćene su baš kad su ih ponijele emocije!

Chanel Terrero Chanel Terrero Screenshot/Twitter 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Chanel Terrero Chanel Terrero Chanel, Španjolska - 12 Chanel, Španjolska - 11 Chanel, Španjolska - 10 Chanel, Španjolska - 9 Chanel, Španjolska - 8 Chanel, Španjolska - 7 Chanel, Španjolska - 6 Chanel, Španjolska - 5 +8 Chanel, Španjolska - 4 Galerija

Chanel Terrero koja je ove godine na Eurosongu predstavljala Španjolsku pjesmom "SloMo" snimljena je kako nakon nastupa ljubi djevojku.

Chanel Terrero izvela je najvatreniji nastup na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu i užarila atmosferu svojim seksepilnim pokretima i atraktivnim izgledom, a dodatnu je pažnju privukla i poljupcima koje je razmjenjivala sa svojom djevojkom.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek za njega nema iznenađenja Jacques Houdek zadnji je izborio Hrvatskoj finale Eurosonga, a evo što smatra da je problem: "To uvijek izostane kod hrvatskih izvođača"

Chanel je naime u green roomu plakala tijekom proglašenja pobjednika i ljubila djevojku, a video u kojem su razmjenjivale nježnosti proširio se društvenim mrežama, no identitet dame koja je osvojila njezino srce zasad nije otkriven.

Zanosna Španjolka u svijetu showbussinesa je od malih nogu, točnije od svoje šeste godine kada je upisala satove plesa, počela se baviti gimnastikom, pjevanjem i glumom.

Deset godina kasnije dobila je prvu ulogu u mjuziklu, a između ostalog glumila je u predstavama "Kralj lavova", "Flashdance", "Tjelohranitelj" i "Mamma Mia".

Uz to je snimila niz uloga u španjolskim serijama i filmovima, a zaplesala je i sa Shakirom na dodjeli nagrada MTV Europe 2010. godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +11 In Magazin: Maja Bajamić - 2 Celebrity Maja Bajamić objavila seksi fotke s plaže, istaknula obline i pohvalila se da je otvorila sezonu kupanja!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz +23 Pedro Soltz, Lara Soltz Celebrity Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene