Borba do kraja

Veliko finale se bliži - tko će osvojiti titulu drugog Celebrity MasterChefa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pobjednik popularnog showa Nove TV osigurati će pomoć za dvije srednje škole koje obrazuju mlade kuhare

Veliko finale se bliži, a osim što gledatelji s nestrpljenjem očekuju ime pobjednika druge sezone najpopularnijeg kulinarskog showa, željno iščekuju i saznati tko je dobitnik glavne nagrade druge sezone zabavnog showa humanitarnog karaktera. Pobjednik ili pobjednica, nakon velikog finala koji će se održati u utorak 24.svibnja, zaradit će prestižnu titulu drugog Celebrity MasterChefa, a ova pobjeda donijet će pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Pogledaj i ovo showbuzz Najbolja u zadatku Ivana Marić: 'Ovaj uspjeh danas je za mene konačna pobjeda'

Ovaj put to je Obrtnička škola u Požegi kojoj će Nova TV osigurati opremanje kuharskog kabineta. Osim toga, partner showa Konzum osigurat će namirnice za potrebe Srednje škole Hvar koja ima područne škole u Hvaru i u Jelsi. Škola koju pohađa stotinjak učenika godišnje ovom će donacijom upotpuniti svoje potrebe s namirnicama na godišnjoj razini.

'Celebrity MasterChef' pomoći će tako brojnim srednjoškolcima, budućim mladim kuharima koji će sada moći još aktivnije i lakše sudjelovati u praktičnoj nastavi te se u kvalitetnim uvjetima educirati za ovu lijepu profesiju.

U nedjelju show napušta još jedan kandidat, a veliki finalni dvoboj dvoje najboljih uslijedit će u utorak 24.svibnja

Pred Celebrity MasterChef kandidatima je finalni tjedan, a ove nedjelje show će napustiti još jedan od preostalih TOP četvero natjecatelja. „Vi ste najbolji celebrity kuhari u zemlji. Pred vama je bespoštedna borba za ulazak u finale!“., najavit će član žirija Radovan Marčić. Za prolazak dalje četvoro polufinalista David Vurdelja, Lana Klinogr Mihić, Igor Barberić i Hrvoje Rupčić, imat će zadatak pod imenom 'Moja MasterChef avanutra'. Top 4 najboljih celebrity kuhara morat će poboljšati, unaprijediti autorska jela s kojima su se i predstavili na samom početku Celebrity MasterChefa. Tako će Lana svoje gyoze punjene svinjetinom nadopuniti shiitakama i kineskim kupusom, Igorovo varivo će postati 'Lungić s kvinojom i kremom od slanutka', Hrvojev tanjur 'Treći svijet' će postati 'Dekonstrukcija Trećeg svijeta', a Davidovo meso a la villeće postati 'Ježeva kućica'.

Tko će svoju priliku dobiti nastupiti i u posljednjoj, finalnoj emisiji showa ovog utorka, tek ćemo vidjeti, prije toga nas očekuju još dva ispadanja. Već ove nedjelje show će nastupiti još jedan natjecatelj.

Celebrity MasterChef gledajte na Novoj TV nedjeljom od 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene